zondag 21 juni 2009

Zomerengel op m'n antieke quilt

Ik dacht even; ik maak even helemaal geen poppen meer en vrijdag was ik ineens deze engel aan het maken. Komt door het heerlijke grijze stofje met een miniroosje erop. Dacht gelijk aan het begin van de kalenderzomer, die vandaag dus begint. Ze hangt tegen mijn antieke quilt uit 1910 aan. Deze vond ik op de brocantemarkt vorige week in Doesburg. Samen met An Moonen gekocht en zij weet er toch wel iets van! Hij is helemaal zomers rood en lekker dikke vulling erin en daardoor grof doorgequilt, wat ik helemaal geweldig vind. Mijn nieuwe engeltje komt er mooi op uit.
Een fijne zomerdag gewenst, Bep.

4 opmerkingen:

conny ten berge zei

Geen poppen meer maken? Dat kun je ons niet aandoen hoor, dit is ook weer een snoepie geworden!

GRANNY'S HOUSE zei

Hij is zo lief Bep, ik heb het patroon bij jou gekocht in Veldhoven, maar nog geen tijd om hem te maken, maar het begint nu toch te kriebelen.

Groetjes
Ines

Berna zei

Zowel de quilt als de engel zijn prachtig! Niet stoppen met poppen maken hoor! Fijne zondag in je tuin met show and tell. Helaas lukt het niet om te komen maar binnenkort zien we elkaar vast wel eens in het eggie.
Berna

Francien zei

Schitterend Bep...wat een prachtige pop...mijn vingers jeuken alweer...heb een tijd lang geen lappenpoppen gemaakt...maar jouw zomerengel brengt me ook weer op een idee...de quilt heeft een prachtige kleur zeg...en samen met de engel...supermooi!!
groetjes Francien.