zondag 14 juni 2009

Mijn werkplek

Hier nog een verlate werkplekreactie... Hopen dat het lekker weer blijft en dit vandaag mijn plekkie blijft, effe bruin worden samen met de lappies. Na de lezing van gisteren moet ik toch heerlijk met de lapjes aan de gang, zo'n grote inspiratie kreeg ik ervan. Maar eerst mijn mandjesquiltje afmaken. Alleen de brutale Dodde er even uitzetten en een lekker stoeltje voor hem neerzetten.

Achter mijn stoel staan de dikke stammetjes van onze vijg die tot daar helemaal ingevroren is deze winter, hij moet helemaal overnieuw beginnen. Dus moeten wij het dit jaar zonder drie emmers vijgen doen. Nou ben ik er niet zo gek op, ze hebben niet zo veel smaak, geef mij maar een kersje of perzikje!

Een prettige zondag, Bep.

6 opmerkingen:

Joyce zei

Uuuuhhhh Bep!!!! Volgens mij is jouw plekkie al ingenomen en moet je echt op zoek naar wat anders!!
:o)))
Het was echt een superdag gisteren, nogmaals hartstikke leuk dat je dit initiatief hebt genomen. Ik zat vanmorgen om acht uur al door te pitten........heerlijk terugdenken aan gisteren.
:o))
Tot snel weer en een fijne dag!!

GRANNY'S HOUSE zei

Gezellig plekje zo....maar voor vandaag is het niets met al die regen, maar binnen kan het ook heel gezellig zijn ;-)

bep zei

Het was heerlijk Joyce gisteren,het regent nu inderdaad,jammer genoeg weer naar binnen,groetjes Bep

willy zei

Ik lees overal dat het gisteren een geslaagde dag was. Helaas kon ik niet maar ik hoop het zeker nogeens mee te mogen maken.
Ik had deze regen trouwens niet verwacht. Misschien vanmiddag beter.

supergoof zei

Het was een geweldige dag!
Ook bij mij schieten er de hele tijd 'An Moonen stukjes' te binnen,... en op m'n foto's zie ik lapjes waarvan ik denk, o nee hè,.... die had ik ook mee moeten nemen!
;o)

Bep, controleer je de winkel bij het sluiten ook op quiltsters die zich onder de tafel hebben verstopt om te overnachten,...
;o)

bep zei

Je hebt gelijk,er schiet van alles te binnen noe heb ik net mijn mandjesquiltje af en allemaal antiekstofjes stofjes gebruikt dus ik was nog wat in de sfeer.
Nee,ik controleer eigenlijk niet,misschien maar eens doen,groetjes Bep