maandag 30 november 2009

Een heerlijke dag

Ik denk dat het voor diegene die geweest zijn een gezellige dag is geweest, ik heb ook erg genoten! Het was gezellig druk en wist even niet meer wat ik er mee aan moest, maar gewoon lekker doorgaan.

De 18 dames voor de workshop hebben ongestoord in de huiskamer kunnen zitten werken, die Gerhard in de ochtend even fris spinvrij gemaakt had. Daar had ik de laatse tijd helemaal geen tijd voor, we dachten misschien zijn er wel dames bij die daar erg bang voor zijn. Gelukkig zitten de kikkers in de modder, dus dat probleem was er niet ;)


Zoals jullie zien is er aan de oproep om de auto's in de wei te zetten gehoor gegeven er was geen auto op de weg te bekennen.
Ook al mijn hulpen waren helemaal top, het zou niet kunnen zonder hun.


Hier is nog het vogeltje van de workshop, waaraan de dames zo lekker gewerkt hebben.
Helemaal met stijve spieren ben ik opgestaan en misschien geef ik wel aan mijn gevoel toe om vandaag het zwemmen maar eens op te pakken. Iedereen bedankt voor jullie komst en presentjes, het was een warme deken die om mij
heen lag! Een hele prettige dag Bep

4 opmerkingen:

Willie zei

Hallo Bep, wat een gezellige boel was het weer bij je. Heerlijk om zoiets thuis te doen.Laar Gerhard nu niet alle spinnetjes weg halen, want ze houden natuurlijk ook de kou tegen. ( hahaha)

Daniƫlle zei

Nee hoor Bep, het was niet gezellig gekkie, het was superrr!!
Dank aan Gerhard!! Ben panisch voor de 8potigen en dat had voor jullie vast voor leuke taferelen gezorgd hihi! Moet alleen de bel nog aan de snavel hangen en dan kan morgen de foto op mijn blog. Jij bedankt voor jouw warme deken!! Mooie dag nog verder! XXXD

Romelia's Cottage zei

Bep het was een heerllijke dag, voor mij voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. Het was de reis van 1,5 uur meer dan waard!
Groetjes,Wendy

gerda zei

het was hartstikke gezellig..we hebben genoten..dd is helemaal in de ban van EMMA"S!!!!en van jou kastje;0))
maar eh...volgens mij zag ik wel wat in die vijver plumsen hoor ;0((
fijne dag