maandag 16 november 2009

Tijd voor verandering

Het is zover! Ik ga de winkel in Doesburg sluiten en ga heerlijk weer thuis in Hall verder. Na een jaar er tegen aan te hikken, heb ik 2 maanden terug deze beslissing genomen. Ik kan mij moeilijk op 2 plekken tegelijk volledig inzetten en ik ben erg graag in mijn eigen omgeving.


Zaterdag 19 december is mijn laatste zaterdag in Doesburg en op dinsdag 12 januari ga ik in Hall open. De verbouwing is bijna klaar en ik krijg een nieuw atelier op de bovenverdieping en nu kan mijn hokje helemaal winkeltje worden.

De nieuwe openingstijden zijn op dinsdag/woensdag en zaterdagmiddag van 12.00 tot 16.00 uur. Ook de eerste zondagen van de lente/zomermaanden uitgezonderd onze vakantie, maar alles zal op tijd op mijn website veranderd worden.
De winkel in Doesburg blijft ongewijzigd open tot en met 19 december. Ik houd geen echte uitverkoop, maar veel wordt afgeprijsd. Ik kan niet alles weer mee terug nemen!

In Hall zal de pipowagen weer vol staan met decoratie en "made by Bep" en ook weer de tuinspulletjes in het seizoen. De winkel in Hall zal ook wel vol worden. Ik heb er wel 4 meter bij dus meer ruimte als 2,5 jaar geleden.

Verder gaan de kerstzondag en de workshops ook gewoon door en ik ben zelf
ook nog met nieuwe dingetjes bezig. In de agenda op de website vind je alle exacte data.

Verder voor jullie een prettige dag,Bep.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik mag dus wel opschieten als ik je winkel een keer wil zien.

Groeten van Veronique.

Anoniem zei

Hallo Bep
Het zal best een verstandige keus voor jezelf zijn,en ook niet over een nacht ijs gegaan.Het zal wel goed aanvoelen als de beslissing er eenmaal is. Maaaaaaar ik vind het wel erg jammer dat je in doesburg stopt. Was juist een mooie afstand maar wie weet neem ik de stap toch eens om naar Hall te komen. Maar ik kom vast voor 19 dec nog een laatste keer naar je sfeervolle winkel in Doesburg. Veel succes in hall. Groetjes Loes.

Annelies zei

Wat een veranderingen Bep. Heel veel sterkte ermee.

Anoniem zei

Goed idee Bep, het is heerlijk om vanuit thuis te werken. Afgelopen donderdag zijn we nog even in de winkel in Doesburg geweest. Ben blij met mijn stoffen. Ga er mooie tassen van maken. Heb nu een heel Nederlands blog. Ga je kijken? Liefs, Rosa

Anoniem zei

jammer dat je met je winkel gaat stoppen ,maar je hebt gelijk als het beter voor jezelf is is dat de beste keuze.
hoop voor 19 dec . nog een keer langs te komen .
Groetjes dineke

Annelein zei

Ik heb Hall gelukkig al weten te vinden begin dit jaar. Het is elke keer weer een leuk tochtje naar jou toe. Heerlijk door de landerijen tuffen.

Daniëlle zei

Wat stat er boven aan mijn blog: doe wat je hart je ingeeft! Het is dus goed zo hoor Bep!! En voor ons quilters: je stopt er niet mee en dat is het belangrijkste hihi! En bij jou in Hall is het ook meer dan gezellig!! Mooie avond nog!

Joyce zei

Hoi Bep!! Meid wat een beslissing!! Goed dat je dit doet......echt belangrijk om te doen waar je je het prettigst bij voelt!!
Als ik vanaf het voorjaar weer regelmatig in de buurt ben kom ik op zeker in Hall bij je op bezoek. Ben ontzettend benieuwd naar je pipowagen!! Succes met de verhuizing!!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat zal dat een moeilijke keus geweest zijn, maar wel een doordachte.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

wat vrselijk jammer. We waren zo blij met eindelijk een leuk winkeltje hier in deze uithoek van het land. Maar we begrijpen het wel hoor. En hebben respect voor deze ongetwijfeld zeer moeilijke beslissing. Dan moeten we maar weer wat verder rijden en dan komen we vanzelf weer op je gezellige locatie in Hall. Maar voor die tijd kom ik nog wel even buurten in Doesburg.groetjes van nelletje

Anoniem zei

Een hele belissing maar ook heerlijk om thuis verder te gaan.
Ik zal mijn TomTom moeten veranderen en richting Hall komen.

Groet, Jeanette

Janet zei

Goed van je! Heerlijk bij je beestjes en in je mooie huis en tuin. Ik kan je alleen maar gelijk geven.
Groetjes Janet

MarianneD zei

Grote veranderingen Bep,maar ik denk dat het voor jou wat beter zal zijn,in ieder geval wat rustiger! Als je zo druk bent heb je geen tijd meer om zelf leuke dingen te maken en dat is toch nummer één hé?Veel succes met alle veranderingen en ik hoop nog een keertje langs te komen in Doesburg!