donderdag 12 november 2009

500!Er zijn bijna 500 lezeressen (lezers?) van de nieuwsbrief in de webwinkel! Wat een mijlpaal! Degene die zich als 500e nieuwsbrief-lezer aanmeldt, ontvangt deze set met verschillende harten.Aanmelden kan op de homepagina van de webwinkel, links onderaan. Je ontvangt dan af en toe een mailtje van mij met de laatste nieuwtjes van Atelier Bep of een speciale aanbieding.De webwinkel is de afgelopen dagen weer gevuld met een heleboel nieuwe stoffen en andere artikelen. Dus kijk meteen even rond. ;)


Prettige dag, Bep.

4 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Dat is inderdaad een mijlpaal! Ben benieuwd wie het wordt, toevallig heb ik me 14 dagen geleden al opgegeven, dus pech hihi. Vandaag de stofjes ontvangen: jammie!! mooie avond nog|!!

Anoniem zei

Ik lees al wel een hele tijd je blog, maar had mij nog nooit aangemeld voor de nieuwbrief...*schaam* Ik heb het vanavond meteen gedaan: wellicht ben ik nr. 500?

Marleen zei

Dag Bep, gisteren de stofjes weer binnen gekregen. Mooie maat ook.Bedankt voor het presentje, erg leuk. Ik doe weer mee met de volgende ronde, hoor. groeten MarleenDam

Betty zei

Hoi Bep,

Dankjewel voor de leuke stofjes van de club. Ik was helemaal vergeten dat ik me daarvoor had opgegeven, dus dat was een leuke verrassing in de brievenbus.

En wauw, al bijna 500 lezers! Je wordt nog eens beroemd...

Groetjes Betty