zaterdag 28 november 2009

Mijn favorieten

Heerlijk even gisteravond als ontspanning aan deze popjes gewerkt. Ze mogen nu in het nieuwe winkeltje hangen, het blijven mijn favorieten. Ik heb de kleertjes gemaakt van de nieuwe stof Old Primrose die straks binnenkomt, echt weer de Moda kleurtjes.

Verder gaat mijn voorbereiding voor morgen gewoon door en heb ik er langzamerhand wel zin in. Het blijft altijd een persoonlijk feestje voor mij.


Wie in het nieuwe quiltblad Quilt & Zo kijkt, ziet op bladzijde 57 een gratis patroontje van mij. Dit is ook een van mijn favorieten!


Allemaal een prettig weekend, Bep.

7 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Och, wat een schattige popjes!! Echte snoesjes!
En een leuk quilt-blad; wat leuk dat je patroontje erin staat!!!
Zodra ik beter ben er even naar op zoek!
Fijn weekend!

Quiltpassion.blogspot.com zei

Ja, ik heb hem speciaal voor dat patroontje gekocht. En die popjes blijven leuk, mooie kleertjes.
Veel plezier morgen.
Groetjes, Cisca

Daniƫlle zei

Jazeker het zijn echt schatjes! zoals ze dat hartje vasthouden: moet ook hier in huis komen denk ik zo hihi! Tot morgen!!

bep zei

Nog even een berichtje:

Wie morgen naar mij komt,heel heel heel graag de auto via de voorkant van het huis in de wei zetten,dit moet vanwege het parkeerbeleid van de gemeente,groetjes Bep

Annelein zei

Morgen een heel gezellig dag toegewenst. Het wordt vast een gezellige drukte. Jammer genoeg ben ik verhinderd door een verjaardag.

quiltlodge gerda zei

Wat een poppedijntjes! Dat blad ga ik gauw kopen want die imperfecte engeltjes staan al een poosje op mijn verlanglijstje! Leuk voor je, dat ze in dit nieuwe blad mogen flaneren. Jammer, dat ik morgen niet kan komen, ik had er graag bij willen zijn. Veel plezier!

gerda zei

ik ben van de party hoor!!!en de auto schuiven we netjes in de wei;0)))
heb er zin in....see you!!