vrijdag 20 november 2009

Nieuwe liefde

Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle felicitaties ook voor de kaarten via de mail en post, wat een verwennerij op het log.

Ik ben hopeloos verliefd op Truffel,hij is zo aaibaar en speelt best vaak. In de avond ligt hij in zijn verwarmingsmandje. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden.

Het enige nadeel is dat hij overal op de grond en op tafel gaat liggen, soms trap je hem bijna plat. De quilt waar hij nu op ligt is een mega-poppetjes-quilt. Ik heb het oude patroon vergroot. De groene vlakken moeten nog worden gevuld, ik weet nog niet waarmee. Ik houd erg van kransjes, wie weet...
De bedoeling is dat ik er pakketten van ga maken, de stofjes is echt weer een "Bepmix".


Dit heerlijke pakket Sabon van mijn stiefzoon Harmen en vriendin Annemarie gekregen voor mijn verjaardag. Ik denk dat ik het weekend wel door kom met de poppetjes en Sabon in bad! :)
Prettig weekend, Bep

5 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Geniet nog maar heerlijk na van je verjaardag. En natuurlijk ook van Truffel; wat een schatje!!
De quilt wordt wel een snoeppie zeg, ben benieuwd wat je op de groene blokjes gaat zetten!

conny's quilts en creaties zei

Mag ik even aaien????.....dat smoeltje vraagt er gewoon om..... Jammer dat ik te ver weg woon om dat te doen.... Grappig toch dat al die quiltskatten en -honden altijd net OP de quilt in de maak willen zitten/liggen..... Ben benieuwd hoe de poppenquilt gaat worden Bep.

Guusje, zei

Wat een mooi en lief kadeau en wat een snoeppie ik kam me voorstellen dat je helemaal weg bent van Truffel.

Mascha zei

Ik zou ook helemaal weg zijn van Truffel. Wat een schatje.
Groetjes Mascha

Mirjam zei

Ik kan mij voorstellen dat je verliefd bent op Truffel (prachtige naam !)waarschijnlijk ook wederzijds (kan niet anders)

Mirjam