dinsdag 25 maart 2014

de naam is bekend

Ik ben zo blij met Berthe , ze doet haar juriwerk echt heel toegewijd.
Ze had een top 2 en ik zal nummer twee het patroontje verrassinkje en het oldlook schaartje toesturen als troost. Nummer twee was Fientje , lijkt op nummer een vandaar een troostje voor jouw Ageeth.
Nummer een is  
FIETJE
 geworden, dat was dus ook mijn favoriet. En deze naam is door Berna opgegeven. Berna krijgt het stofpakketje. Gefeliciteerd. Berna kun je  een mooi popje maken voor je kleinkinderen.
Ik had vroeger een vriendinnetje die heette Fietje en zij was heel stoer en speelde met ons uit de buurt in hun hooischuur en daar maakten wij hele kastelen in en later noemde zij zich Sophie. Zij heeft niet veel geluk gehad in haar leven wat veel te vroeg eindigde.
Ik wil iedereen hartelijk bedanken voor het meedenken. Ik hoop dat jullie niet ontmoedigd zijn om nog eens mee te verzinnen naar een naam.
Niet zo triest op de late avond en ik houd nu op om op mijn schermpje te kijken anders slaap ik straks niet meer.Trouwens het patroontje van het haasje heb ik niet eens uit kunnen knippen zo druk ben ik geweest.
Ageeth en Berna willen jullie mij je adres mailen,dan komt het vanzelf naar je toe.
welterusten voor iedereen,
Bep4 opmerkingen:

Berna zei

Superleuk! Dank je wel alvast.
Ik mail je.

Ina Hummel zei

Berna en Ageeth, van harte gefeliciteerd. Jullie hadden beiden een hele mooi naam gekozen en kan me voorstellen dat het voor Berthe niet mee viel!

Ageeth Dorsman zei

Oh, wat geweldig leuk! Een troostprijs voelt gewoon als een hoofdprijs, hoor! Een heel lief gebaar van je, Bep, heel erg bedankt. Ik zal je mijn adres mailen.
En het lieve popje heeft een mooie naam gekregen van
Berna.
Groetjes van Ageeth

Anoniem zei

Berna en Ageeth, van harte gefeliciteerd. Het is zo leuk om iets te winnen. Veel plezier ermee. Groetjes Wilma