maandag 30 april 2012

wat was het een feestje


Vandaag is het feest, maar ik heb de laatste 2 dagen gefeest. An heeft er samen met onze kater Truffel  twee geweldig boeiende lezingen gegeven.
Truffel was de koning van de dag
Er werd echt heel aandachtig geluisterd en menig lapjeshart ging sneller kloppen.

An ik heb echt genoten en ik sudder vandaag nog even na.
Jammer dat al die mooie quilts nu weer vertrokken zijn. Ik vond het een genot om ze hier te mogen laten  logeren voor een nachtje. 
En stiekem heb ik je mooie sterrenquiltje met veel respect op de de foto gezet.
Ook nog even dit : al zappend door tv land hoorde ik dat Toots tielemans gisteren 90 is geworden en na het horen van dit liedje werd ik helemaal over bevangen van emotie's en herinneringen naar vroeger.
een ode aan truffel     
dat mistige rooie beest ( klik )
een heel gezellige koninginnedag,
Bep

7 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ja Bep, het was inderdaad een heel gezellige dag, je had het overigens ook weer prima verzorgt, wat bof jij toch met zo,n "bakkende buurman"de mijne sloopt alleen maar oude boerderijen........

Lida zei

Dat was dus zeker een belevenis, je hoorde het en zag het nu met eigen oren en ogen! Gaaf en Truffel was natuurlijk helemaal in zijn element!
Fijne Koninginnedag, groetjes
Lida

ineke zei

Dat was een gezelig dagje zo te zien en te lezen. Kon er helaas niet bij zijn, maar heb toch een beetje genoten door te lezen op blogs. Ik vind het geweldig dat je dit op jouw manier organiseert. Geweldig dikke pluim hoor. Fijne dag vandaag groetjes ineke

carine zei

Hallo Bep, zo te zien was het Super gezellig en hebben de dames ervan genoten. Super-quilts waren het! Nog een fijne koninginendag gewenst! Doe mee want mijn schoonzoon en kleindochter voelen zichvandaag "Nederlanders" Onze kleine zal dan ook haar Nederlands Lied volmondig zingen! hihi leuk hé. Groetjes uitBrugge Carine

Quiltlia zei

Hallo Bep
Het was Zaterdag een superfijne dag Wat heb ik genoten,Wat werd ik gastvrij ontvangen en An Moonen,ja dat was echt geweldig.Het was de derde keer dat ik een lezing van haar bijwoonde en steeds is het weer een verassing.
Fijne Koninginnendag Groetjes Lia

Guusje, zei

Het ziet er erg leuk, leerzaam en gezellig uit en wat is Triffel toch prachtig.

Gert zei

Ik vond de lezing van An bijzonder leerzaam en interessant, en de ontvangst door jou was weer hartelijk als altijd. Dank je wel voor je gastvrijheid, en mocht de gelegenheid zich nog vaker voordoen om An te zien, dan houd ik mij zeker aanbevolen.