vrijdag 6 april 2012

mijn poppenhuis

Laatst kreeg ik serieus kritiek van Anna. Ze zei mama jullie huis begint nu echt een poppenhuis te worden. Dus ik geprobeerd er wat spullen weg te halen, maar dat vind ik moeilijk. Nu moet het huis voor maandag een beetje leeg, maar dat lukt ook al niet. Heb ik zelfs het fornuisje waar de kinderen mee speelden ook alweer van de zolder gehaald. Nou het staat toch gezellig. Nou niet denken dat alles veel geld heeft gekost, ik scharrelde ook alles maar van rommelmarkten.
het zwarte fornuisje heb ik wel nieuw gekocht bij
de Boekerij in Zutphen  en een meneer uit Brummen maakte ze, ik weet niet of dat nog zo is.
en wat hebben mijn meides daar mee gespeeld. Er zitten zelfs brandertjes in en het pannenkoekbeslag  en de stukjes frikandel waren favoriet.
In de zomer mochten ze voor de pipowagen op een stapeltje stenen en een echt vuurtje ook bakken en braden.
O ik zie ze nog spelen, kon je nog maar even terug naar deze idyllische tijd. Nu zijn ze zelf met verantwoordelijke dingen bezig en je gunt ze ook af en toe nog even die onbezonnen tijd. Het liefst neem ik alle zorgen van hun op mijn schouders. Asl moeder ben je erg kwetsbaar toch?
Nou die onbezonnen tijd vind ik misschien wel in al die poppendingetjes in mijn huis.
Alweer een tip !!!!
hier kun je een kalender bestellen om een primstitchkalender te maken
een prettige vrijdag,
Bep

11 opmerkingen:

Wieke van Keulen zei

Ha Bep, Heerlijk, die ongezouten kritiek. Je zou voor de grap een keer als ze thuiskomt alles in kratten moeten wegzetten en kijken hoe ze reageert. Kun je mooi een lapje over alles halen en ik denk dat ze dan graag wil helpen om alles leuk terug te zetten.
Ik vind het enig, Bep en heb mijn ogen uitgekeken bij je. Heerlijk om in zo'n creatieve omgeving zijn. Veel plezier komende paasdagen. Helaas kom ik niet (of ik moet mijn familie nog zo gek krijgen...) Groet, Wieke

Else zei

Wat Wieke zegt ze zouden gek staan te kijken als alles weg was (lol) Nee, blijf jij maar lekker verzamelen en rommelen je hebt een heel gezellig huis! Hele fijne paasdagen, dikke knuffel Else

neeftje zei

Wat een heerlijk huis,!!!!

GRANNY'S HOUSE zei

Het is jou huis en als jij je er goed bij voelt moet je gewoon alles bij het oude laten, mijn kinderen vinden mijn huis ook te vol, gelukkig hebben ze allemaal een eigen huis en daar mogen ze doen wat zij willen ;-))

Groetjes
Ines

Ria Lanser zei

Je hebt zo te zien een heerlijk kuns huis Bep. Lekker laten zo!

Groetjes, Ria

quilting Jeannet zei

Ziet er weer gezellig uit Bep, en vooral dat rek met die quilts aan de muur, had ik toch maar meer muren......Boekerij is ook altijd leuk he? jeugdsentiment.

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Hi Bep..het is juist gezellig..
maar dat siert jou ook weer..
dat sfeertje past gewoon bij jou hihi en dat leuke fornuisje daar geniet je gewoon van.;)).
Vrolijke paasdagen en lieve gr .x.Gaby.x.

Ann zei

Hallo Bep,
Ik vind dat je een gezellig hoekje hebt gecreëerd (wat de kinderen dan ook mogen zeggen). Alles is in harmonie met elkaar en je quilts hangen er mooi te wezen).
Ik vind dat je een mooie paasbanner hebt! Leuk quiltje, mooie vaas en tulpen (heb je die gekregen van je man ... of toch minder romantisch zelf gekocht :-)?
Groetjes,
Ann

Ellie zei

Wat een schattig hoekje heb je daar gecreëerd Beb. Je zou er zo gaan zitten, lekker lezen in 'Pooh Beer' of 'Het Kleine Huis'. Jammer dat ik het niet in het echt kan zien. Maar foto's komen goed over.
Groetjes,

Sabine.v zei

alles heel herkenbaar... ik geniet van je mooie omgeving en creativiteit en droom gerust verder over vroeger en later..Nostalgie.. roept mooie herinneringen op.. laat je maar goane.

Lida zei

Nu dan woon ik ook in een poppenhuis! Maar waarom niet als wij het nou leuk vinden?? Geniet van alles om je heen en van fijne Paasdagen
Lida