maandag 2 april 2012

de sfeer van geroeste wolkjes

Ik heb geprobeerd de sfeer van de oude vergieten in het quiltje te leggen en ik ben tevreden. Tis dat ik geen blauw in mijn huis heb , anders verplaatste ik dit hele kastje naar binnen. Het staat buiten ook helemaal leuk maar ik durf de quiltjes niet de hele tijd buiten te laten liggen, ben zo bang dat ze ineens weg zijn en onze 3 metviezepotenpoezen laten warme quiltjes ook niet met rust. Maar het doorquilten  van de blauwtjes kan beginnen.
Wil je er een stofpakketje van dan is de prijs voor de top 33,50 en kun je mij mailen erover, ik heb tot na de Pasen geen tijd om het te maken, dus het gaat wel even duren.
De  duizenden knoopjes uit deze doos worden verpakt in zakjes van ongeveer 400 knoopjes a 2,25 per stuk en komen ook op de tweede paasdag in de winkel te liggen.
Leuk om een countryquilt mee te versieren.
Wat een drukte geeft zo'n open dag eigenlijk. Nu moet ook de woonkamer er aan geloven want het weer word er niet naar dat er buiten koffie gedronken kan worden. Dus de paasbee/verrassingsochtend zal in de woonkamer plaatsvinden. Ik hoop dat niet iedereen naar de vloeren en ramen kijkt want er is hier wel achterstallig schoonmaakonderhoud.
Ook nog even heel snel deze zomerkrans gemaakt en het charmpack wat ik hiervoor gebruikt heb staat
Nu werk aan de winkel, de fat8 club word vandaag gepost en ik ga vandaag de stofjesclub van april vouwen dan kan deze ook voor de pasen nog op de post,  maar Berthe blijft dit weekend een dagje langer thuis en zo saampjes wat gezelligs doen is wel heel aantrekkelijk.
prettige maandag,
Bep

5 opmerkingen:

Else zei

Het blauwe sterren quiltje wordt als maar leuker, je bent lekker opgeschoten! Ik ben bij sterretje 8 (lol) fijne dag, knuffel Else

Lida zei

Wat een lief quiltje is het geworden, helaas hier is het blauw ook het huis uit, dus past hier niet echt en ik vind je krans ook al zo leuk en dat zijn ook niet de juiste kleuren voor hier! Zo lastig! Groetjes
lida

Marijke zei

Vind het sterrenquiltje erg mooi en super van kleur welke series heb je gebruikt of is er een pakket van?
groetjes Marijke

Conny's-blog zei

Je sterrenquiltje is supper geworden, echt mijn kleurtjes......En tot maandag kom voor het eerst naar je toe, verheug me er erg op, Groetjes Connyshobbys@blogspot.com

Guusje, zei

Wat een leuke quilt is het geworden, prachtige kleuren en de krans is ook weer erg mooi en ook zo mooi van kleur. Geniet maar van de extra tijd met je dochter.