maandag 14 november 2011

kerstworkshop op zaterdag 17 december

Wil je nog net voor de kerstdagen een gezellige kerst-workshop-dag, dan kan dat  nu op zaterdag 17 december van 10.00 tot 16.30. Wel is het fijn dat deze keer de naaimachine mee komt, al zijn er maar een paar.  In de woonkeuken kun je deze dag gezellig werken aan een deze kerstsok.Je kunt ook met een quilt-vriendinnengroepje  komen. Deze dag kost 35 euro en daar zit bij inbegrepen alle materialen zoals op de foto, koffie/thee/perensap met iets lekkers en een heerlijk kopje Beps soepje met stok.
hier kun je je opgeven
Verder ben ik natuurlijk al waaer druk met de voorbereidingen voor de grote
kerst-open-dag
Zelfs de gordijnen gaan de was in. Het lijkt wel kerstkoorts.
O ja de stofjes van de stofjesclub gaat vandaag op de post, dus morgen liggen ze op de mat.

een prettige maandag,
Bep

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat zal vast een heel gezellige workshop gaan worden! Voor mij is het wat te ver weg, maar ik heb hier thuis je kussentjeskrans nog liggen. Misschien moet ik daar voor de kerst mijn best nog eens voor gaan doen? ;o)

Mooie en creatieve week!

Lida zei

Ziet er hartstikke leuk uit! Fijne dag
Lida

quilting Jeannet zei

Heel erg leuk Bep, ik wil ook nog een grote kerstsok maken voor kerst, eerst de kleinetjes maar af maken, enne, nou is het hier heel mistig.

Gert zei

Wat een vrolijke Kerstsok is dit zeg. En je foto bovenaan je blog is ook al zo mooi (misschien staat 'ie er al langer, maar hij valt mij nu pas op ^_^) Als alles een beetje meezit, kom ik volgende week zondag naar je open (zon)dag.