vrijdag 11 november 2011

een konings-tijd

Nee ik ga niet trouwen , zou ik eerst moeten scheiden van Gerhard en scheiden doe ik niet meer dat hebben ik al eens gedaan. Maar vandaag op vr. 11-11-11 om 11 uur heb ik een van de vele afspraken bij de tandarts om aan een kant een heel nieuw kouwvlak te krijgen.
 Ik ken straks mijn eigen mond niet meer.
Bah ik heb veel angst voor de tandarts.  Ik heb er de kriebels van en na afloop mag ik een bloemetje voor mezelf kopen. Een gezond goedmakertje dus.
Wat gebeurt er hier nog meer: Van Carolien een leuk foefje geleerd om een gezellig charmpackquiltje te maken. Ik ga een ochtendje in Januari prikken om ook het foefje te leren.
Komt gauw in de agenda.
Verder gaan de stofpakketjes voor de buitenlandse deelneemsters  vandaag op de post en er zit dit keer weer een leuk gratis gedownload stitchje bij.
 Het is wel een zwart/wit/grijs blogje maar dat is dus hier het uitzicht al een paar dagen. Er is beloofd dat de zon vandaag terug komt.
een prettige vrijdag,
Bep

12 opmerkingen:

Annelein zei

Sterkte straks Bep.

Simone zei

Sterkte bij de tandarts! En met een afspraak op die datum en tijd moet het wel goed komen!

Vlijtige Handjes zei

Brrrr zeker niet mijn beste vriend, de tandarts. Sterkte en koop maar een flinke bos kleur in huis.
Groetjes Anita

Irena zei

sterkte ja ik heb ook zo angst,doe ik bijna in mijn broek,nou aan bloemen heb ik nooit gedacht,maar vanaf nu wel,goed tip,groetjes irena

Supergoof zei

Zet 'm op Bep!
Denk maar 'gewoon' aan alle leuke dingen die je gaat doen. Als je dat heel gedetailleerd doet, let je misschien wat minder op de tandarts.
;o)

Anoniem zei

Dag Bep,
Ik kan helemaal begrijpen wat je bedoelt want ik heb precies hetzelfde, gelukkig zijn er verdovingen!In jouw berichtje ontdekte ik dat je dezelfde meisjesnaam hebt als ik, grappig om ineens je eigen vroegere achternaam te lezen Als je dit berichtje leest is de ellende misschien al voorbij, geniet van je bloemetje en geef kleine Juul een dikke kroel
Marja de Kuijper

AnitaA zei

Getsie Bep, je kiest wel een dag om naar de tandarts te gaan ! Maar goed welke dag van het jaar is wel een geschikte dag ?!
Heel veel sterkte voor straks en verwen jezelf na afloop maar met een gezellige ruiker.
Groetjes Anita.

Anoniem zei

sterkte bij de tandarts,
ik denk altijd zo en zo laat ben ik er van af...
veel plezier met het kopen van een bos bloemen,

groetjes Judith

Willy zei

Over een paar uurtjes is het weer voorbij. Als het kan maak ik een afspraak voor zo vroeg mogelijk dat ik er niet de hele morgen tegen aan zit te hikken. Zonder verdoving sowieso niet. Sterkte en verheug je op het bloemetje.

Wieke van Keulen zei

Waarschijnlijk heb je alles net achter de rug en ben je een boeketje rijker! Tot de 27e.

Lida zei

Gave datum hè? Ik vind het wel wat hebben! Zoveel enen bij elkaar, zelf geboren op de derde van de derde en DP op de vijfde van de vijfde, dus ik hou van dit soort dagen! Lag je om 11.11 uur nog in de stoel? Dan wordt het vast een schitterende mond hoor! Ben benieuwd naar het kunstje, groetjes
Lida

Annemieke Nierop zei

Ik vind de foto's als top van je log erg mooi. Die seizoenen hebben toch wel wat al heb ik de bomen liever in blad en een graadje of 20..

Ik heb pas een boog van 2 bomen naast mijn huis gefotografeerd ( binnenkort op mijn nog piepjonge blog) en wil dat ook in alle seizoenen gaan doen. Ik vond het een leuk idee..

Groeten Annemieke