zaterdag 5 november 2011

hier is Sieneke

Tijdens de Voice Sieneke helemaal afgemaakt. Echt een countrygirl geworden. Ook gisteren  gezellig met Loeki naar the Countrystore geweest in Putten. Oh wat word ik daar hebberig zeg. We waren er heen omdat we samen Bridgewater fan zijn en we hadden gehoord dat daar nog heel veel oud werk van Emma zou zijn . Het oude werk viel  wat tegen maar ik zag deze juskom
en die had ik nog nooit gezien en hij was ook nog flink afgeprijsd . Hij is vast van 15 jaar geleden, volgens mij werd de rode pruim toen gemaakt. Ik kon het echt niet laten, nu staat hij in mijn keuken te pronken. Verder hebben we onze ogen uitgekeken naar al het moois wat daar te zien en te kopen is.
Nog even deze vogeltjes l( patrijs ) laten zien
 die ik gemaakt heb uit het boek Holly Threads . Dit boek is bij de herfstworkshop inbegrepen en er zijn nog wat plekjes vrij op deze dag. je kunt je ook als groepje vanaf 5 personen aanmelden via de mail om deze workshop te doen op een dag die jullie uitkomt.
voor nu een prettig weekend,
Bep

7 opmerkingen:

Marijke zei

Ja leuk de patrijzen!
groetjes Marijke

quilting Jeannet zei

Wat heeft Sieneke een gezellige mooie rode blouse aan Bep, je patrijzen zijn ok weer erg leuk van die stofjes.

groetjes, fijne dag ( hier regent het....) Jeannet

Elizabeth zei

Wat laat je weer een heleboel mooie dingen zien. Ik geniet altijd van je blog!

Fijn weekend, groet Elizabeth

Guusje, zei

Wat een mooie jurk heeft Sieneke aan en wat leuk dat je naar Putten bent geweest, het is daar idd erg mooi. Mooie aankoop heb je gedaan. JE patrijzen zijn weer geweldig mooi.

Anoniem zei

Lekker dat je zo'n gezellige dag hebt gehad. Sieneke is erg schattig geworden.

Lida zei

Wow, die is gaaf! Ik heb pas vier saus/jus kommen staan allemaal oudjes en allemaal verschillend, maar deze zou ik ondanks de nog jonge leeftijd ook niet hebben laten staan! Ik droom van een vensterbank vol oude kommen en bloeiende voorjaarsbolletjes! Maar helaas, er staan al teveel planten in! Die fazanten zijn prachtig, ik ga zo eerst aan de slag, krijg door het zien weer zin om iets te maken! Groetjes
Lida

fleur zei

Ha Bep; sieneke heeft een gezellige winterjurk, hoor!
De kippenmok is goed aangekomen; leuk!Ik ben ooit bij de Bridgewaterfabriek geweest; erg leuk om alles te zien!
groetjes Fleur ( arjo)