zondag 21 augustus 2011

ze zat er een hele tijd heel gezellig bij

Kijk hier zit
    Jeannet      
gezellig aan tafel en niet alleen zij zat er gezellig bij maar ook deze heerlijke salade die ze speciaal voor mij en haar gezin besteld had.  Het was een bijzonder dagje ondanks de pijn die de oefeningen met zich mee brengen.
het lijkt wel een buitenkeuken
 Bij mijn thuiskomst stond de barbecue al klaar voor een gezellig avondje, maar ik zal nog helemaal vol van de salade en 2 heerlijk punten vlaai van Jeannet.
Gelukkig had ik de verrassing voor woensdag  al klaar zitten
 en de 18 nieuwe herfst/winter patroontjes van
al weer in de webwinkel staan . Toch raar ik moet altijd eerst wat werk af hebben voor ik er op uit trek en overal goed van geniet.
voor nu nog een prettige zondag,
Bep

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh Bep wat leuk, jouw Juul. Ik heb sinds 3 maanden ook een Kaninchen Teckel, gestroomd. Ik heb haar uit Duitsland en ze weeg nu (bijna 8 maanden) 2300 gram. Ze is wel heel klein hoor.

veel plezier met Juul. Misschien kunnen we mailen over de streken van de 'dames'.

Groetjes,

Jeannette

Guusje, zei

O wat ontzettend leuk dat Jeanet bij je op bezoek is geweest. Zo te zien hadden jullie een erg leuke dag en wat laat je weer leuke nieuwe patronen zien.

Millie en Miles zei

super leuke nieuwe patroontjes !!!!! en wat ziet het er toch super relaxed uit bij je kan me voorstellen dat jeanet het heerlijk heeft gehad wie niet bij jou

Gert zei

Leuk dat je bij Jeanette op visite bent geweest (tenminste: volgens was jij toch bij haar geweest, of was zij nou in Hall?)

Elizabeth zei

Wat een gezellige blog heb je. ziet er heel leuk uit. Groeten Elizabeth