dinsdag 16 augustus 2011

een ideetje

Hier is een inspiratieideetje voor elke Stitchery die je maar kunt bedenken.
Ik heb van   
deze op opbergquiltje gemaakt in winter/kerstsfeer.
 Ik heb een combinatie gebruikt van de Primflanelletjes en de kerststofjes van Lynette.Maar een andere stitch/stofjes en prulletjes en je hebt een totaal ander quiltje aan de muur. De afmetingen zijn ongeveer.45/ 55 cm. de stitch is erop genaaid dus zo er af te halen.
Ondanks de verstoorde nachten en geloop naar de behoefte plek van deze opdonder, die hier nu dus wel ligt te dromen heb ik toch maar deze wallhanging afgemaakt met veel plezier.
De verzorgende moedergevoelens leven nog in mij, ondanks mijn leeftijd van 55 jaar, Ik ben een en al zorgzaamheid geworden om deze kleine meid.
een prettige dinsdag,
Bep

6 opmerkingen:

Ineke Pluim zei

Ik ben van plan eens bij je te komen kijken. Wat een leuke dingen maak je toch!
En je hebt een schat van een pup!!!!

Simone zei

Wat een leuke wallhanging!! Je brengt mij ook op een idee....
Ik moet maar gauw eens kennis komen maken met die lieve Juul!

ale balanzario zei

Beautiful blog, thanks for sharing!!

Lida zei

Wat een geinig idee, ik heb nog een stitchery liggen waar ik iets van moet/mag maken, dus dit vind ik een gaaf idee! Die kleine is beeldschoon, maar de grote hier is aan het puberen en moet nu worden uitgelaten, dus doei en een aai voor de kleine! Groetjes
Lida

Anoniem zei

Wat een praktisch en schattig opbergquiltje. En ik ben hééélemaal verliefd op jullie Juultje. Ik hoop dat we veel foto's van haar te zien zullen krijgen en veel avonturen zullen horen.

Anoniem zei

Beautiful work and your puppy is adorable!