maandag 1 maart 2010

Weer thuis

Het waren heerlijke, drukke beursdagen! Dat was nooit gelukt zonder de hulp van Berthe, Simone, Gerhard en Anna en mijn voorbereidingen de afgelopen weken. En natuurlijk bedank ik al de bezoeksters/ers die er waren en mijn kraampje niet voorbij gelopen zijn. Het maakt dat je gelijk weer plannetjes maakt voor de volgende beurs in oktober. Nu even rusten, als dat lukt, want de stimulans die ik krijg van alle indrukken, werkt ook door in mijn hoofd.
Ik hoop dat iedereen veel plezier heeft aan mijn patroontjes, stofjes, garen, sfeertje en adviesjes! Enne... nog sorry voor alle patroontjes die uitverkocht waren.

Prettige dag, Bep

6 opmerkingen:

Miranda zei

Ach Bep, dat is toch alleen erg goed voor jou. Mensen komen heus wel dat patroontje halen of bestellen lijkt mij. Jij doet dit er immers ook niet om. Fijn dat de zaken zo goed gegaan zijn toch! Dikke knuffel vanuit Virginia en hoop dit jaar ergens ook eens bij jou langs te komen.....als we weer in Nederland wonen. Groetjes uit Virginia

Berna zei

Het was heel gezellig op de beurs. Volgens mij ben ik (goed) geholpen door je dochter. Wie weet ontmoeten we elkaar ook een keer in Hall.

Anoniem zei

De beurs was supergezellig! En de kraam van Bep voorbij lopen, nee, dat lukt niet! Ik hoop zeker een keer in Hall langs te komen.
Rust maar lekker uit, dat heb je wel verdiend!
Groetjes Margreet

Anoniem zei

Bep, geniet lekker van je rust: je hebt het druk genoeg gehad het afgelopen weekend. Ik vond het in ieder geval reuze gezellig, en heb een aantal van de bij jou gekochte stofjes al geknipt voor een nieuw project.

Daniƫlle zei

Gewoon even alles laten bezinken toch? Het was super gezellig en wat heb je toch een mooie stofjes. Tot de volgende keer weer! Dikke knuffel XXXD

Unknown zei

Dag Beb,

Het was heel gezellig op de beurs; wij kijken van tevoren al op welke plekje je staat, zodat het niet al te lang zoeken is. De lapjes die ik bij je kocht, daar ga ik mee "hexen".

Veel groetjes en tot een andere keer.