dinsdag 7 oktober 2008

Ochtendwerkje

Lekker in alle stilte een stitch gemaakt met het nieuwe wollige garen Aurifil 12/2. Het is een wollig garen wat redelijk sterk is en je kunt er ook mee doorquilten, maar dat ga ik nog uitproberen. Belooft heel wat, ik vind de rode kleur wel heel heerlijk rood!

En passant nog een foto van het zusje van de herfst engel.

En 2 foto's van de vorderingen in mijn hokje. De kast met de ronde plankjes is helemaal een creatief idee van Gerhard! Dat mocht zomaar van mij (grapje er tussen door). Maar ik ben hem duizendmaal dankbaar wat hij allemaal voor mij maakt! Allemaal een goede dag, Bep.

5 opmerkingen:

Ineke zei

Hallo Bep
De verbouwing, is dat op de Heimeriete? Waar je woont? Ziet er erg goed uit, wat een heerlijke ruimte. Groetjes van Ineke Hulzebos uit Apeldoorn

Cindy at her Country Home zei

Nou Bep, wat wordt dat mooi in de Heimeriete! Heeft Gerard toevallig tijd over ....hahahah stille hint, mijn zolder zou het ook heel leuk en mooi vinden al die praktische schappen! Complimenten aan je Gerard. Ik moet altijd 2 jaar vantevoren m'n wens indienen bij Henri en in tweevoud aangeven hihihihi...Nog 1,5 jaar te gaan hahahah...
En wat lees ik 30 november kerstzondag bij jou, LEUK! Probeer even wat leuke dames op te trommelen...X Cin

Anoniem zei

Ja de vebouwing is in de heimeriete,graag zou ik weer thuis de workshops gaan geven,in de winter is de lokatie in Doesburg niet zo geriefelijk als bij mij in de keuken.
Het schiet al lekker op.De kachel brand al heerlijk.

Anoniem zei

Leuk met zo'n handige Harry in huis. up die herfstengel vind ik prachtig.

Anoniem zei

Bep wat wordt het prachtig, dat wordt genieten straks. Super Gerhard dat je dat allemaal zelf kunt! gr. Liezbeth