maandag 13 oktober 2008

Jellyroll

Van een jellyroll een quilt maken is toch ook weer heerlijk makkelijk, gewoon strookjes aan elkaar zetten en klaar is kees!

Heb wel even Hester om advies gevraagd hoe door te quilten, ik weet het zelf niet zo goed. Maar ik weet wel dat deze quilt met Kerstmis heerlijk op mijn tafel gaat liggen pronken met een grote schaal appeltjes of een pot met heerlijke kerstkransjes.

Ik heb nu al zin in kerstmis! Zijn jullie ook al aan het werk voor die gezellige dagen?

Fijne dag, Bep

O ja, wisten jullie dat Hester een gezellige webwinkel heeft geopend: Cosy Home

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hai Bep, wt ziet het er weer gezellig uit in je keuken. De kachel heb je nu toch wel uit. Het was warm vandaag en ik ben net al jij bezig met de kerst. Lukt het met het quilten? Staat mooi op je tafel, gzellig, kan me nu al verheugen op de december maand. Iedereen die aan tafel bij schuift en nog een kop koffie of chocolade drinkt. Kom morgen vreg niet helaas. Heb een leuke afspraak met een groep gehandicapten die voor mij little quilt maken.Het is daar altijd erg gezellig met veel knuffels en zoenen (natte)

Anoniem zei

Ja de kachel was uit vandaag,ben nog niet begonnen met quilten,ben lekker in de tuin aan het werk geweest,geoetjes Bep

Anoniem zei

Dat wordt een mooi quilt Bep. En ja, Jelly Rolls zijn makkelijk om te verwerken. Zelf ben ik totaal nog net met kerst bezig, dat komt nog wel. Ga ook even op de site van Hester kijken.

Groet, Jeanette

Simone zei

Ik begin ook al in de kerststemming te komen. Ben momenteel bezig met het 1e kerstborduurwerkje. En ik weet zeker dat er nog vele zullen volgen! En er staat nog een rendier van Tilda op de planning...