donderdag 16 oktober 2008

Misschien workshop voor de Kerstzondag?

Ik leg dan maar een paar lapjes neer en die prachtige sterretjes die ik al weken in huis heb en ga zitten broeien. Wat zal ik maken voor de kerst open dag? Nu had ik bedacht dat ik ook weer iets met oude takjes wou doen, daar houd ik veel van.

Nu, al spelende kwam ik toch op dit lieve engeltje uit en het was zo klaar, zou een item kunnen zijn voor 30 november (de Kerst open dag in de Heimeriete), wat denken jullie ervan?

Het engeltje hing aan de muur en heb de crumble gemaakt voor mezelf en voor de alweer zieke Anna. We hebben er van genoten! Iedereen een fijne dag, Bep.

6 opmerkingen:

Annelies zei

Oh, het is wel een heel erg lief engeltje geworden !

Cindy at her Country Home zei

JAAAA, roep ik nu luid enthousiast hahah...! Wat een schatje Bep, engeltje hoort gewoon in mijn huisje. Ben nog hard op weg om m'n vriendinnetjes enthousiast te krijgen om bij jou een kerstzondag door te brengen, LEUK LEUK!
Ben erbij...hihihi Liefs Cin x
p.s. hoop dat jullie beter zijn geworden door die overheerlijke applecrumble, jammie.

Anoniem zei

Bep, ze is schattig!
Hè, wat jammer dat de crumble al op is,.....
;o)

Ineke zei

Ohhh....wat een schattig engeltje, jammer dat ik niet kan!!! Hopelijk komt het patroon ook in de verkoop! Groetjes van Ineke Hulzebos

Anoniem zei

Geweldig idee, zo'n engeltje maken, ik ber er helemaal weg van. En dat maak je dan zo even op een achternamiddag? Ik kijk al helemaal uit naar een gezellig dagje. Hopelijk is er dan ook van die lekkere applecrumble, appletjes van die enorme oogst die je een paar dagen gelden liet zien?
Groetjes en in ieder geval tot dan, Lotte

Anoniem zei

Je komt dus gezellig mee doen Cindy,je hebt al 4 mede deelneemsters dus je bent niet alleen hoor,maar het kan ook zijn dat je nog kan kiezen hoor!
Lotte je maakt het niet in een middag hoor,alhoewel de hele snellers wel.
De crumble maak ik vast nog wel een keer,maar een echte bakster/kookster ben ik niet,wel houd ik van veel en lekker eten,groetjes Bep