donderdag 28 april 2011

voorbereiden

Straks komt er een gezellig quiltgroepje uit Neede hier een verrassingsochtend houden als afsluiting van hun quiltjaar. Wat zij gaan maken laat ik nog even niet zien, maar wel zullen ze de lelietjes van dalen kunnen ruiken die je op de foto ziet. Nog even en de appeltaart kan in de oven en ben ik weer paraat. Alleen heb ik tweede paasdag het voorbeeld van vandaag aan anderen laten zien en daarna opgeruimd en nu ben ik het vergeten waar hij ligt. Ik heb overal al gekeken zelfs in de diepvries. Gelukkig heb ik een ouder model, goede foto en de juiste stofjes dus het komt vast goed. Het blijft toch soms wat moeizaam om telkens iets nieuws te vinden. Er is zoveel moois te vinden op internet dat het verleidelijk is om een kopie te maken, maar daar wil ik mij niet schuldig aan maken . Het is wel heel stimulerend voor mijn creativiteit om er toch een beetje moeite voor te moeten doen.
Hier zomaar nog even een fotootje van Gemma kunnen jullie nog eens genieten van haar sfeervolle quiltjes. deze stond in het blad Qountryquilt.
 Je zult wel denken kan Bep deze foto  nou niet recht erop zetten maar wat ik ook doe ik heb hem rechtop gekregen van Gemma en als ik hem kopieer blijft hij liggen. Een computerwonder word ik nooit.
prettige donderdag,
Bep

5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat ziet het er gezellig uit, ik weet zeker dat de dames een fijn ochtend bij je hebben! 'k Zou zo willen aanschuiven..
Complimenten overigens ook voor je blog en je sfeerfoto's; ik geniet ervan!
Groetjes, Elizabeth

quilting Jeannet zei

Hahaha, ik heb hetzelfde probleem met mijn foto,s Bep, wat ik ook doe, ze blijven liggen.....errug...enne, blijf maar lekker je eigen zelf, je hebt genoeg creativiteit om steeds iets anders te bedenken.

groetjes, fijne dag! Jeannet

Lida zei

Heel fijne en gezellige dag met de dames en maak je niet druk, die foto kunnen we zo ook wel bewonderen!
Groetjes
Lida

Anoniem zei

't Is wat, straks als iedereen weer naar huis is, dan weet je weer dat die voorbeelden meegenomen zijn naar de Pipowagen of in de winkel liggen in het kastje naast de kachel. Heb je daar niet staan praten met iemand?

Die appeltaarten ruiken ook altijd heerlijk. De dag zal vast wel goed gekomen zijn.

Groetjes van Jantje

Guusje, zei

Wat een leuke quilt is dit, mooie kleuren. Je zult het vandaag weer erg leuk hebben gehad, het ziet er in ieder geval goed uit. En bedankt voor het pakje heb het vandaag ontvangen.