dinsdag 26 april 2011

vervolg paas open huis

de vloeren zijn gedweild,de tuinstoelen staan weer op hun plek,mijn winkel weer op orde voor vanmiddag en er staat nog een heerlijk stukje van de mandarijnentaart, op naar een nieuwe dag. Dit kleine paashaasje krijgt een lekker warm vestje want het zal toch niet steeds lekker weertje blijven. Deze vestjes zijn mijn ontspanningswerkjes en vanmorgen even een opzetje gemaakt. Maar deze lijkt een inspanningsvestje, zo'n dun babyalpaca en naaldje nummer 1,5. Het rose vestje eronder is het orgineel en deze word ongeveer 1 keer zo klein. Ik wil toch dit vestje breien omdat ik er ooit een heb gebreid en dezeis samen met een minibeertje op een beurs ontvreemd zijn. Ik denk er nog steeds aan zo'n indruk heeft dat op mij gemaakt. Nu is het tijd om een nieuwe te breien en deze blijft altijd veilig in mijn keukentje,
een prettige dinsdag dus,
Bep

10 opmerkingen:

Madammeke Ongeduld zei

vind het zielig dat iemand zo maar dingen inpikt waarom doen ze zoiets

carine zei

Bep , wat een mooie konijntje! Ja het weer kan zo omslaan (laten we hopen van niet) je truitje zal hem heel goed van pas komen. Ik zou hem ook veilig opzetten in mijn keukentje hoor! Hoe kunnen mensen iets ontvreemden, daar wordt ik altijd woest van, Begrijpen wie begrijpen kan, maar voor mij is dat onaanvaardbaar punt! Ik wens je in ieder geval veel plezier met je breiwerk en een zonnige en lucratieve dag toe; Groetjes uit Brugge Carine

Anoniem zei

Dat is zo laag om op een beurs iets te gaan stelen. Ik vind het rondneuzen en rommelen in de bakjes ook altijd heel leuk, maar zonder te betalen iets meenemen? Geen denken aan.
Zulke mensen verpesten het voor eerlijke mensen want zij krijgen het gevoel dat ze extra in de gaten worden gehouden.

Madammeke vraagt waarom mensen zulke dingen doen. Kleptomanen heb je overal, de verleiding iets mee te nemen omdat het zo mooi is maar je kunt het eigenlijk niet betalen. Niemand kijkt, en dan is de stap heel gemakkelijk gemaakt.
Of men er veel plezier aan heeft? Ik dank het niet en voor de gedupeerde is het een grote strop.
De haas en het vestje zijn leuk. Zo'n vestje breien is wel een mooi ding voor tussendoor.

veel groeten van Jantje

agnes zei

...das ist ja zauberhaft schön,
hast du den Hasen selbst gemacht?

liebe Grüße,
agnes

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een dot van een haasje en wat een fijn vestje gaat het worden.
Dat mensen zoiets kunnen doen, zal voor mij altijd een raadsel zijn, daar kan je toch nooit gelukkig van worden.

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Wat een leuk haasje en ik blijf maar niet snappen hoe mensen iets mee kunnen nemen dat niet van jezelf is. Kan me voorstellen dat het je niet loslaat. Het vestje wat je aan het breien bent wordt zeker weer mooi. En lekker bij jezelf houden daar heb je helemaal gelijk in.
Leuk om te lezen dat het gisteren zo gezellig was.

Caroline zei

Hallo Bep,
wat was het weer gezellig afgelopen maandag. Ik heb genoten. groetjes Caroline

quilting Jeannet zei

Heb je je schattige vestje al af voor je haasje Bep? laat het maar lekker in je gezellige knusse keuken staan hoor, ik vind het trouwens wel knap dat je zo goed vestjes kan breien, daar zou ik niets van bakken, moet je me nog maar eens leren op een regenachtige dag!

groetjes uit een wel wat erg winderig Rockanje!

Lida zei

Wat een schattig haasje, nu als je met die dunne naaldjes aan de slag gaat, dan ben je wel een poosje bezig, maar het resultaat wordt vast fantastisch! Jammer dat er nog steeds mensen met kleverige vingers rondlopen, ik kan daar nog steeds niet bij dat iemand zoiets doet, maar hou deze maar veilig in je eigen keuken, dan zal niemand er met zijn fikken aankomen! Fijne dag,
Lida

Anoniem zei

Hoi Bep,

Wat een snoeperig haasje en wat krijgt zij een lief fijn vestje.
Het is nog steeds een onbegrijpelijk iets dat men zomaar iets wat een ander met liefde heeft gemaakt zomaar mee kan nemen.
Eerlijk duurt het langst, zij krijgen het nog wel een keer teurg op hun bord.
Groetjes,
Anja Lems