donderdag 21 april 2011

Paasbest

Dit bankje heb ik al 30 jaar. Het stond al in mijn eerste gekochte huisje in Zutphen.Alle drie mijn meisjes zijn hebben voeding gekregen in dit bankje. Het heeft een tijdje achterin de tuin verwaarloosd gestaan onder een afdakje. alleen op zonnige voorjaarsavonden heb ik er veel in gezeten. Het is zo'n heerlijk laag handwerkbankje. Als je een quilt aan het doorquilten bent dan ligt de quilt op de grond, kun je hem alle kanten opdraaien. Even schuren, likkie verf en een quiltje er over heen en het staat er op zijn Paasbest bij en mag het onder mijn veranda staan. Wat gaat het buiten werken toch vanzelf met dit mooie weer.
Nog een paar daagjes en dan heb ik openhuistuintweedepaasdag en ik ben er nog hard voor aan het werk. Ik wil ook echt alles netjes hebben en ook nog nieuwe dingetjes voor in de winkel maken. Nog even vermelden dat ik stofjes en van alles wat in de uitverkoop heb. De Pipowagen moet leeg dus daar word alles ook afgeprijsd we willen  er een tuinhuis/plantenkasje van maken.
even onthouden

Handwerboekenruil van 12.00 tot 13.00 voor iedereen 
 
SOEDIDEE  EN DE MARIANNES  ZIJN OOK AANWEZIG
Dit is het laatste blogje tot na Pasen (als ik het kan laten),ik neem even vrij, gezellig even fietsen of zo.
Het mooie weer houd waarschijnlijk aan tot de 2de Paasdag en het word dan misschien druk hier in de Heimeriete. Het parkeerbeleid in het buitengebied is zo dat er 3 auto's aan de weg geparkeerd mogen staan.
Als je nu aan de voorkant van ons huis ( zie foto met een prachtige zonsopgang gloed ) met de auto naar achteren rijd
kom je aan bij deze prachtige wei 
 en kun je daar in alle rust je auto neerzetten en kun je gelijk van onze tuin genieten. 
 een bon krijgen is nergens goed voor.
Voor iedereen een heerlijk Paasweekend gewenst,
Bep

6 opmerkingen:

Else zei

Hoi Bep, ga jij maar lekker genieten van het lekkere weer! En wie weet tot de 2e paasdag. Zonnige dag, knuffel Else

Anoniem zei

Fijne paasdagen toegewenst Bep en tot na pasen.

Anoniem zei

Een enig bankje met een verhaal.
Fijne Paasdagen Bep, ik hoop dat het gezellig druk wordt op maandag. is veel beter dan de woonboulevard.

Anoniem zei

Hi Bep,

Ja dat bankje zit heerlijk, ik kan het weten, heb er al opgezeten. En hij is van dezelfde makelij als de stoeltje die ik nog steeds op de zolder heb staan om bekleed te worden.
Ik had graag langs willen komen maar door omstandigheden lukt het niet.

Ik wens jullie hele fijne Paasdagen toe.

Veel groeten van Jantje.

Lida zei

Oh, ik hoop zo dat mijn DP genoeg opgeknapt is om jouw kant uit te gaan, heb echt zin om al dat leuke en nieuwe spul te komen bekijken! Mocht het niet lukken, ik wens je heel gezellige en ook succesvolle paasdagen, groetjes
Lida

Ik ben Esther zei

Hallo Bep,

Wat staan jou appelbomen mooi in bloei!!
Ik had graag willen komen vandaag,maar het is toch eigenlijk net iets te ver voor op een dag heen en weer,hopelijk een volgende keer..
Even een vraagje,mijn appelboom heeft geen bloesem gekregen dit jaar,weet jij hoe dat komt en wat ik eraan kan doen?Want geen bloesem is natuurlijk ook geen appels...
groetjes Esther