zaterdag 20 november 2010

mijn nieuwe schemerlampje

Het tafeltje stond al 2 weken klaar om versierd te worden met :   MACHIENTJE  nou was ik gisteren 55 (geb. 1955 )geworden en had een Singer Feiterweigt willen hebben uit 1955 , maar dat wou niet lukken,. Nu is mijn keuken opgesierd met Machientje geb.datum 1951. En gisteravond met allemaal visite in de keuken mocht het branden en funcioneren als schemerlampje. Wat was ik gelukkig toen de dozen kwamen, ik zeg 2 omdat   twee Singertjes samen hebben gereisd uit Engeland, maar snel moesten ze afscheid nemen van elkaar. Gerda  kwam raps langs om de doos op te halen. en wat was ze gelukkig ermee.
Volgende week krijgen jullie mijn  eerste steekjes te zien, o ja ik ben helemaal verliefd op Machientje.
 Verder nog verwend met allerlei cadeautjes : een prachtig wallhanging ,een kerstbal,een heerlijk gezellige kalender en een pennenetui uit de wereld winkel . ook weer een lekker pakket van mijn favoriete badlijn Sabon, die gelijk verhuist is naar de badkamer.
 Twee geweldige prachtige rode bloemenboeketten en verjaardags kaarten, meisjes die dit lezen en mij een kaart hebben gestuurd heel hartelijk bedankt.
Zien jullie de tekst op het bordje, past helemaal bij het prachtige leeftijd gedicht wat op het blog van 19 november bij Jeannet staat.
Gelukkig gaat migraine weer over en was ik in de middag redelijk hersteld en kon ik nog even wat eten en hapjes klaarmaken voor de avond visite. Hopen dat het halfjaarlijkse ziektetje was.
allemaal een prettig weekend,
Bep

17 opmerkingen:

Anoniem zei

O Bep wat ben je verwend, prachtige machine en leuke cadeautjes. Blij te horen dat het beter met je gaat, ik weet wat het is migrane. Dus doe nog maar even rustig aan hoor!
Goed weekend.

Groet, Jeanette

goof zei

Wat een pracht van een mesjientje, Bep! En wat glanst ze mooi,...
:o)

quilting Jeannet zei

Ohh, Bep.....ik ben sprakeloos....wat is HET mooi.....en ze is net zo oud als mijn Sieneke! hoe toevallig kan het leven zijn....heeft ze de reis goed overleeft ? was ze niet een beetje zeeziek nog ? wat een heerlijk bezit, tis eigenlijk een soort huisgenoot, ik hou er over op, anders denkt iedereen dat het me in de bol is geslagen.
Fijn dat je weer bent opgeknapt en volgend jaar doe je gewoon weer dunnetjes over!

Hartelijke groetjes, Jeannet

Liesbeth Wessels zei

Nou als ik het zo lees, moet ik dus ook op zoek naar een naaimachientje uit ssst (1950) maar zou die er zijn.

Bep fijn dat je opgeknapt bent en nog van je verjaardag hebt kunnen genieten.

Mascha zei

Nog van harte gefeleiciteerd met je verjaardag!
Groetjes Mascha

ria vogelzang zei

OOOOhhhhhh, eerst nog van harte gefeliciteerd!!!
En wat een schitterend machientje heb je gehad voor je verjaardag!! Geen wonder dat je daar zo blij mee bent! Mijn Josephine en Caroline zijn nu ruim een jaar geleden bij mij komen wonen en het zijn echt super-schattige machientjes! Dat geluidje.......!
Gelukkig dat je migraine wat was afgezakt zodat je toch nog lekker van visite (en lieve kadootjes) kon genieten!
Heel fijn weekend!

GRANNY'S HOUSE zei

Oooooohooh wat ben jij lekker verwent, geniet er maar van en nu helemaal zonder je migraine.

Groetjes
Ines

Annelein zei

Wat een verwennerij. En je machientje. Helemaal het einde. Het kado van Jeannet herkende ik al. Daar was ik vanmorgen even wezen "buurten".

Gelukkig maar dat je weer was opgeknapt.

Anna zei

fijn dat je weer opgeknapt bent! en wat een mooi machientje heb je gekregen!
ik heb een hele oude singer, maar heb 'm ooit eens in de tuin gezet...domdomdom ik weet het! nu is er niets meer van over behalve leuke deco!

MarjavdN zei

Een dagje te laat, maar alsnog gefeliciteerd!
Ik geniet regelmatig van je blogverhaaltjes, al hebben we elkaar nog nooit ontmoet.

Guusje, zei

Wat ben je heerlijk verwend, wat een prachtmachine en wat fijn te lezen dat je weer wat opgeknapt bent. Nu maar lekker genieten van de cadeaus.

Hennie zei

Bep, alsnog gefeliciteerd met je verjaardag, leuke cadeau's heb je gekregen ! ! !
Fijn weekend Hennie.

jolanda zei

Gelukkig heb je later op de dag nog lekker kunnen genieten van je verjaardag! Je bent enorm verwend hoor... dat machientje, ik vind hem (of is het nou haar??) geweldig!!
Ook je andere kadootjes zijn schattig!
fijn weekend, jolanda

Lida zei

Fijn dat je weer redelijk snel opknapte en toch nog van je verjaardag kon genieten! En gefelicteerd met je oude dame! Wat zal je daar van genieten! Groetjes
Lida

Valentina zei

Oh Bep, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
Machientje is zoooo perfect! Ik ben zeker dat je hele leuke tijden samen zullen doorbrengen. Mijn Wilhelmientje is geboren in 1949 en kwam ook van Mr Forsdyke! ;) ik ben zo blij dat je een leuke dag hebt gehad en gelukkig is je hoofdpijn weg. Dikke verjaardag's Knuffel voor jou!
xox
V.

Anoniem zei

Dag Bep,

Wel laat, maar alsnog van Harte Gefeliciteerd met je verjaardag.
Alles is hier eigenlijk al gezegd, ik sluit me er bij aan; De naaimachientje is prachtig.
En al de andere kadootjes.
Fijn dat de hoofdpijn weer weg getrokken is, daar weet ik ook alles van.
Ga je vandaag lekker genieten van alle leuke dingen.

Veel groeten van Jantje

Anoniem zei

Wat ben je verwend en wat heb je een bijzondere schemerlamp gekregen :-D . Ruikt ze net zo lekker als MAGIKNOGNIETUITPAKKEN?? En hoe klinkt ze? MAGIKNOGNIETUIPAKKEN klinkt als een oude Solex...heerlijk!

Gelukkig heb je toch nog een beetje van je verjaardag kunnen genieten!