vrijdag 12 november 2010

Beer Teun en Doesburg

 Beer Teun weer eens even laten poseren. Er waren heel wat vraagjes wanneer hij in de webwinkel te zien zou zijn, maar nu we met z'n allen  helemaal in bijna winterse omstandigheden dan krijg je vanzelf behoefte aan warmte en knussigheid. Vooral nu ik weer best wel vaak de Steiff stofjes door mijn handen laat gaan en ik er weer helemaal dol op ben geworden, ik ga zelfs aan een nieuw beertje beginnen.
Nou kun je eenmaal in het jaar bij mij een beren dag bijwonen. Op deze dag lukt het echt niet om een beer helemaal af mee naar huis te kunnen nemen ,of je hebt een moordend tempo van werken. Het is eigenlijk een berenliefhebsters ontmoetingsdag . En je mag altijd weer even terugkomen om advies .
Als je hier kijkt
kun je zien uit welke kleur vacht je kunt kiezen.
 Gisteren even weer op het pleintje in Doesburg ( herkennen jullie het nog)
geweest en een heerlijk broodje bij bakker Bertram gegeten, even  het achtergelaten pandje zien, ik heb geen spijt dat ik daar vertrokken ben. Ik ben thuis echt meer op mijn plekje en krijg elke dag genoeg inspiratie.Er was wel een aardige mevrouw in het winkeltje die niet helemaal mijn smaak decoratie verkoopt.
Doesburg blijft wel een bijzonder gezellig stadje.
prettig weekend,
Bep

5 opmerkingen:

jolanda zei

Jammer dat ik het pand in Doesburg nooit gezien heb, want zo op de foto ziet het er erg mooi uit. Maar bij jou thuis is het vast minstens zo gezellig en ik kan me voorstellen dat je je in je eigen huisje nog het meest op je plek voelt!
En Teun zit er lekker bij met een bakkie koffie zie ik hihi ;-)
liefs, jolanda

Anoniem zei

Ha, ha, ik ben een paar keer in Doesburg voor een dichte deur geweest. Waren we op vakantie in de buurt.
Bij de laatste bezoek aldaar werd me verteld dat Bep weer in Hall zat. Wij hup naar Hall, ppppprrhh, was daar de boel ook dicht vanwege vakantie. En nu durf ik het wel vertellen Bep, ik heb een paar zadenboontjes van je vaste Latyrus meegepikt toen.
Ik zal je het wel vergoeden..
Veel groetjes van Jantje

quilting Jeannet zei

Dat was dan even een stukje nostalgie in Doesburg Bep. Ik vind Teun een lievert, bij mij ligt er nog een " Lobke" in een zakje......zouden ze leuk kleine beertjes kunnen maken zou Jorrit zeggen.

groetjes, goed weekend! Jeannet

Annemarie zei

Ben helemaal weg van Teun! Jammer genoeg woon ik te ver bij je vandaan anders zou ik me gelijk inschrijven voor de workshop/berendag.
Volg nu al en poosje je weblog en het ziet er altijd zo gezellig bij je uit!

Catharina Maria zei

Weet niet of dit het goede blog is voor een antwoord maar het was bij mij het kalendertje wat bijne alle allende veroorzaakte .
Een hacker verwerkt daar zijn nare dingen in .
Wel veel andere gadges verwijderd .
Groetjes ♥RINI♥