maandag 29 november 2010

de huisdieren trokken zich niets van de drukte aan

Het is nu weer heel leuk om de foto's te zien en te plaatsen, het zijn er wel heel wat, dus als je even tijd hebt kun je een klein beetje onze open dag zien. 
Deze schatten lagen heerlijk in de woonkamer te slapen, zij zochten de rust op.
Hier mijn winkelhulpjes Nettie en Anna, dames heel veel dankjes.
En dan nu Martin die de hele dag iedereen heeft voorzien van de koffie/thee/gluhwijn en de heerlijk appel/yoghurt cake van mijn buurman Jos ( bakkerij Koers uit Dieren).
 Deze foto spreekt voor zich.
Dan dus Simone  met haar prachtige borduurwerkjes ,ze heeft het naar haar zin gehad. Helaas van de 2 Mariannes is er geen foto gemaakt.
 Hier de koffie leuters, misschien herkennen jullie wel iemand.
Hier de jongste bezoekster nichtje Phileine met haar vader Jan Willem, misschien herkennen jullie haar nog van vorig jaar, toen was ze aanwezig als babytje.
Winkel binnen en buiten.
 
En dan dus de workshop in de woonkamers er waren gezellige dames uit het hele land en zijn allemaal weer tevreden en vol inspiratie op tijd naar huis gegaan met het Steiffstof elandje .Zien  jullie mij achterin tekst en uitleg geven,maar dat was niet echt nodig , de meisjes  waren allemaal heel handig . machientje moest ook even uit de kast en en werd bewonderd.
 
Op deze beide foto's zie je wat een schitterend weer het was waar heel Nederland van heeft kunnen genieten.
En dan deze foto omdat ik het niet laten kan , Truffel was de publiekstrekker.
Ook  heb ik vele presentjes gekregen  van allemaal lieverds, daar geniet in vandaag nog even van na.
Voor iedereen een prettige maandag en volgens mij net zo lekker weer als gisteren, ik hoop dat ik nog een wandelingetje kan maken vandaag, moet natuurlijk nog wel veel opruimen en om 8 uur gaan mijn 2 meisjes naar de tand arts omdat Berthe vandaag weer een verstandkies moet missen en Anna haar gezelschap gaat houden,
Bep

15 opmerkingen:

Carla zei

Wat zal je genoten hebben Bep ,,ziet er allemaal heel verzorgt uit ,,en je beestjes hebben er niets van gemerkt
Fijne dag
Groetjes Carla

GRANNY'S HOUSE zei

Ziet er allemaal heel gezellig uit, ooit kom ik eens aanwippen.
Tandarts brrrrrr, ik moet straks ook.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

HE BEP,

HET ZIET ER WEER GEZELLIG UIT!!!!!!!!!!!

LIEFS VAN JE ZUS ANNEKE

jolanda zei

hoi Bep, het was weer superrrrr gezellig bij je hoor! Zóveel leuke en mooie dingetjes gezien weer en natuurlijk ook het één en ander mee naar huis genomen.
Nou heb ik de hele tijd rondgelopen met m'n fototoestel om m'n nek... vergeet ik helemaal om foto's te maken!! Lekker slim hé? Alleen heb ik wel een foto van Cindy en mezelf laten nemen, want dat vond ik wel heel erg leuk... om Cindy nou eens in het echt te ontmoeten. En ook Wendy kwam ik tegen... zó leuk!
Volgende open dag ben ik er weer hoor... kom ik weer genieten van de gastvrijheid en van de koffie met lekkere taart waar iedereen van werd voorzien door je man die het er ook maar druk mee had hé?
fijne dag, liefs jolanda

christina zei

Ziet er weer heeel gezellig uit,gr christina

Marieke zei

Truffel ligt er wel heel erg aaibaar bij! Klinkt als een zeer geslaagde open dag. Geniet maar lekker na. En succes bij de tandarts/kaakchirurg!

Lida zei

Wat ziet dat er allemaal gezelig uit! Wat een leuke dingen zie ik allemaal hangen en liggen, wat jammer dat ik al twee afspraken had, maar de volgende keer, probeer ik echt jouw kant uit te komen! Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Het ziet er heerlijk uit Bep! zo gezellig, en de volgende keer ga ik dan maar met Lida mee he ...hahaha,

groetjes, Jeannet

Hubertine zei

Nou dat ziet er geweldig uit! Ik ga de agenda maar eens goed plannen dat ik de volgende keer ook van de partij ben! Groetjes Hubertine

Guusje, zei

Wat ziet het er gezellig en leuk uit. Jammer dat ik er niet bij kon zijn maar wie weet een volgende keer.

Romelia's Cottage zei

Lieve Bep,
Het was weer een geweldige dag gisteren! Op de terugweg raakte we (de 4 dames uit Den Haag) niet uitgepraat over de gastvrijheid, hoe gezellig en goed jij en je familie altijd alles weer regelen. Het was weer echt een topdag!

Lieve groet, Wendy

gerda zei

Het was echt "Bere gezellig" en weer zoveel gezellige mensen gezien..en natuurlijk héél véél mooie spulletjes!!! de koffie en het gebak waren héérlijk!!!
En eigenlijk vind ik het theepotje met het roodborstje toch wel erg leuk!!!! ik denk dat ik binnenkort weer bij je op de stoep sta...;0)

Anoniem zei

Jaloers wordt je ervan.......maar gekheid hoor, te zien is dat het een geweldig gezellige dag was en dat is van Harte Gegund.
Als het voorjaar weer aanbreekt komen we wel weer een keer langs.
Is dat theepotje te koop dan?

Hartelijke groeten van Jantje

Annelein zei

Nou Bep, wat super gezellig ziet het er allemaal uit op de foto's. En die sneeuw, dat was bijna nog gelukt. Vandaag is het hier in ieder geval wit.

Anoniem zei

wat een oer- gezellige drukte bep, het lijkt wel een familiefeestje. nu maar lekker van de rust genieten joh. hopelijk gaat het met die verstandkies goed
groetjes tineke