woensdag 16 december 2009

Last minute

Toch nog even een krans van de Rouenneriestofjes gemaakt! Mijn Logcabin van deze serie schiet niet hard op en deze kerst maar eens wat vrolijke stofjes in de keuken. Een lichtje erin zoeken en klaar is Kees! Als je voor de kerst nog deze krans wilt maken kun je het pakketje stof bestellen in de webwinkel.

De andere "last-minute" is dat as. donderdag en zaterdag alle gesneden stofjes in de winkel in Doesburg, voor de helft van de prijs verkocht worden, ook de bundeltjes van 25 bij 27 cm! Ik wil thuis een nieuwe start maken. Zaterdag is de laatste dag in Doesburg en daarna zal alles naar Hall verhuisd worden.

Fijne dag, Bep.

4 opmerkingen:

Daniƫlle zei

In die kleuren ook weer gaaf!!! Mooie dag verder en jammer dat ik niet kan komen joh!! XXXD

quiltlodge gerda zei

Wat een beeldig kransje. Jammer dat ik net een andere heb gemaakt en voor de kerst wil ik nog je engeltje maken met de guirlande en het kransje in haar handjes en eigenijk ook nog het engeltje dat niet helemal perfect, maar desalniettemin beeldschoon is. Dus...

Balsemien zei

Mooie krans Bep, heerlijke kleuren! Ik wens je veel sterkte met het afsluiten van de periode Doesburg en het opstatrten van je winkeltje in Hall. Zal wel lekker rustig zijn niet meer te hoeven reizen!
groetjes,
Balsemien

ria vogelzang zei

Een heel lieve krans, Bep! Veel succes met het verhuizen van je winkeltje naar Hall!
Groetjes en een fijn weekend.