zaterdag 19 december 2009

Geen foto Doesburg

Eerst wou ik vandaag een foto maken van de lege winkel in Doesburg, maar toch maar niet... Ik denk met plezier terug aan het inrichten van de winkel, ik was daar heel tevreden over en wou het maar zo laten.

Wel een fotootje van weer een borduursel van Stacy Nash. Geborduurd door
Simone en ik maak er dan weer een tasje van.


Nummer 3 voor de verzameling...

Prettig weekend met veel sneeuwplezier,Bep

7 opmerkingen:

Daniƫlle zei

Nee hoor Bep, denken aan de mooie dingen want die zijn er zeer beslist geweest daar!! Er is voor alles een tijd en nu lekker genieten van je nieuwe ateliertje!!! Gaaf tasje heb je er weer bij, een mens kan toch slechtere dingen verzamelen hihi!
Mooie avond verder!

Anoniem zei

hoi Bep, je hebt het mooi gedaan in Doesburg,,maar nu wens ik je veel succes in je knusse ateliertje in Hall, ik kom wel eens kijken.

Verder wens ik jou en je familie fijne feestdagen en een creatief 2010toe..

houdoe, en de groetjes van Antoinette

Anoniem zei

Hallo Bep,ik had donder dag naar Doesburg willen komen. Maar ik ben niet verder gekomen dan Dieren,ik vond het toch een beetje griezelig met die sneeuw. Ben even naar mijn moeder gegaan, en toen maar weer terug naar Eerbeek. Ik wens je heel veel plezier in succes in je nieuwe Ateliertje!Fijne Feestdagen,en een heel goed,gezond en creatief 2010! Groeten, Joke Klomp.

Cindy at her Country Home zei

Hallo lieverd, dat sluit je heel mooi af de hele mooie periode in Doesburg. Nu staat er weer een mooi hoofdstuk klaar om te beginnen... Ik heb voor jou dan maar alvast de aftrap gedaan op m'n blog als je het goed vind. Dankjewel voor die prachtige Kerst zondag Bep, winterliefs van Cin x

Balsemien zei

Hoi Bep,
Nu zit je in een overgangsfase... Ik ben een paar keer bij je in Doesburg geweest en vond het erg leuk... Ik verheug me ook op een bezoekje in je eigen winkeltje straks!
Ik wens je veel plezier met het inrichten! Alvast heel fijne inspirerende feestdagen en een gezond en gelukkig 2010!

Anoniem zei

dank je wel voor een heerlijk laatste kopje koffie in Doesburg. Ik vind het jammer dat je leuke winkeltje daar is gestopt maar uiteraard begrijp ik het wel en kom ik gewoon weer naar Hall. Veel succes verder met inrichten en denk eraan om ook lekker rust te nemen tijdens de kerstdagen. Heel veel groetjes van Nelletje

bep zei

Ben net terug van Maartricht en lees nu reacties ,allemaal bedankt hiervoor en ook wel speciaal Cindy,voor je geweldig verslag van mijn open dag in Hall,dit doet toch niemand je na,mijn complimentjes en dankjes hiervoor Bep