maandag 7 december 2009

De eerste steekjes in m'n nieuwe atelier

Zo, eindelijk een beetje orde in mijn nieuwe onderkomen voor mijn handwerkspulletjes. Heerlijk om het weer allemaal terug te kunnen vinden.

En de eerste steekjes op de machine waren om een broekje te stikken voor dit bruine haasje. De winter en kerst moet nog komen en ik krijg alweer voorjaarsprikkelingen. Altijd een beetje vooruit denken.


Zie hier het broekje aan.


De bruinige sokjes zijn gebreid door Liesbeth die op mijn Kerstzondag heerlijk in dit hoekje zat te breien en demonstreerde haar Grolse wanten en mutsen.


Mijn spiksplinter-nieuwe, antieke ladenkastje voor mijn eigen voorraad lapjes in te sorteren, wat een heerlijk werkje om te doen. Alleen is het zo dat ik nu ook al 3 dagen grieperig ben en graag in bed lig te rusten, na af en toe een beetje inspanning. Hopen dat ik vrijdag weer helemaal top ben voor de kerstworkshop....

Nog even vertellen dat er as zaterdag 12 december in Hall (niet bij mij maar bij de kerk in Hall) en in Doesburg Kerstmarkt is en in de winkel in Doesburg nog flink wat uit te verkopen valt. Donderdag zullen er weer wat nieuwe dingetjes liggen voor de uitverkoop.

Jullie allemaal een prettige dag, Bep

5 opmerkingen:

ria vogelzang zei

Dat is echt genieten, he? Heerlijk zo'n nieuw atelier!
Wat een schattig voorjaarsbroekje is dat geworden!
En leuke foto's van je ladenkastje en Liesbeth!
Fijne dag.

Annelies zei

Heel veel beterschap Bep !

Daniƫlle zei

Hopelijk knap je snel weer op!! De broek van haasje staat wel heel parmantig en guitig met die sokken erbij! Mooie dag verder! XXXD

Annelein zei

Wat heerlijk, weer je eigen spulletjes om je heen! Dat is vast genieten.

Ben benieuwd wat voor moois er allemaal weer uit dat atelier van jou komt.

Beterschap met de verkoudheid.

Marianne zei

Beterschap Bep!
Het ziet er weer mooi uit het haasje, en gezellig die breiwerkjes!
groetjes Marianne.