zaterdag 17 januari 2009

Stichery dag 1

Een heerlijke gezellige kletsdag! Eerst stikte ik van de zenuwen en dacht wat heb ik nu weer aangehaald... Na dit gezegd te hebben was het raak, er werd al snel gewerkt en gepraat met elkaar en dat is wat ik het leukste vind; lekker met de koffiepot rond en gezelligheid creëren.


De beginnelingen en gevorderden hebben gewerkt aan dit huisje.


Ik had dus heel braaf mijn ramen gezeemd zodat iedereen heerlijk van mijn uitzicht kon genieten, maar werkelijk na 10 minuten was er niets meer te zien. Allemaal beslagen! Werkzweet natuurlijk ;)Ook van ver waren er meisjes. Deze belgische meiden kwamen uit Antwerpen! De echtgenoot van de linkse dame heeft een maand geleden dit geregeld met mij, het was voor haar een verrassing om naar Hall te komen. We hebben heerlijk even gepraat over het Belgische waar ik graag kom.
Een prettige dag vandaag, Bep.

10 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Het ziet er allemaal héééééél gezellig uit, wat zal iedereen genoten hebben.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Nou Bep die zenuwen waren helemaal niet nodig. Als de dames naald, draad en een lapje hebben dan heb je er geen kind aan. We werden ook goed door jou voorzien van koffie en thee en bij binnenkomst stond een heerlijk gebakje klaar. Ik heb ook veel mooie stitcheries gezien en denk dat ik er nu een nieuwe hobby bij heb. Hartelijk dank voor deze gezellige dag en voor vandaag ook veel plezier. Ik zal vanmiddag ook nog een logje plaatsen.
ps Zet de kachel maar uit ;)
Groetjes Willy

Anoniem zei

Wat een gezellig verslag. Leuk Bep!

Anoniem zei

Dag Bep,

Van die zenuwen heb ik niks gemerkt: net of je het elke week doet. Leuk was het om bij jou te zijn! Het uitzicht stond direct al op mijn netvlies, voor de ramen besloegen! Ik hoef nu alleen mijn ogen nog maar dicht te doen en dan kan ik het landschap zo oproepen. Thuisgekomen ben ik (als beginneling) meteen verdergegaan met stitchen. Ik zal je een foto sturen van het resultaat, beloofd! Nelleke

Cindy at her Country Home zei

Ooohhh Bep, de gezelligheid straalt er weer van de foto's af! Snik kon er niet bij zijn maar dat lees je wel op m'n blog. Wat heb ik weer heerlijk gelezen bij je het is net de "Telegraaf" van Bep! Wat een leuke creaties weer. Kom gauw weer langs in Doesburg. Ik ben nu bezig met je patroon: Brrr... met de 2 sneeuwpoppen, erg leuk om te doen! (eindelijk...pffff)
Veel liefs van Cin X

Annelies zei

Wat een gezellige foto's. Je ziet dat het leuk is geweest.

Elizabeth zei

Wat gezellig om zo samen te 'freubelen'!!
En wat maak je prachtige dingen.
Waar haal je je inspiratie vandaan?
Hartelijke groeten,
Elizabeth
http://beautysalonambiance.blogspot.com/

Anoniem zei

dit zijn een van de vele leuke dagen van het jaar,maar zenuwachtig blijf ik ,maar ik heb het vaak zo druk op de dag dat niemand en ik het ook niet meer merk.
En zoals Willy zegt met een lappie en naald en draad dan heb je er geen kind aan.
Wat sneu al die kiespijn Cindy,ik ken het ook ik heb een naoorlogs gebit ,te veel snoep gegeten wat er toen in een keer was.Hopen dat het nu niet meer terug komt,de wereld ziet er zonder pijn toch mooier uit.
Elizabeth,wat een mooie naam heb je,die inspiratie zit in mij,anderen worden er ook door aangestoken en ik denk dat de warme wezentjes die ik maak iets gevoeligs oproept,er is de laatste tijd wat minder inspiratie ,dat komt door de start van de winkel,maar een paar dagen thuis en het is er weer.
wat een praatjes op de vroege ochtend,nou een goede zondag iedereen,Bep

Anoniem zei

Hallo Bep, hier ben ik weer. Wat heb ik genoten vrijdag, ik vond het echt heel gezellig. Ik heb er weer een nieuwe hobby bij hoor! En van die zenuwen van jou heb ik niets gemerkt hoor. Groetjes Joke.

Anoniem zei

hallo bep wat een beeldige pop
de naam die gelijk bij mij opkwam is
BLOESEM

Gr quiltje0