donderdag 8 januari 2009

Klein stitcherietje

Toen ik deze maakte gaf het mij precies het gevoel van wat erop staat. Maar vandaag mijn cosy huis en loeiende kachel weer verlaten en naar de winkel. Die heb ik gisteren heerlijk opgeruimd, is nu een beetje kaal, maar ik ga het weer gezellig en een beetje voorjaar maken. Wel moeilijk met de sneeuw nog voor de deur! Prettige dag Bep

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een schatje ; ik ben er helemaal voor gevallen !
Groetjes Ingrid.

Annelies zei

Wat een leuke stitchery !

Anoniem zei

ojee...weer zo,n leuk ding....ik heb iets met mezelf afgesproken...maar dat hou ik zo niet lang vol..(alles is nog lang niet af ;0))))

Anoniem zei

Wat een leuke stichery, snap dat dit jouw aanspreekt(klopt ook wel)Oh ben je weer in de winkel geweest?Lente!!! Ja ik snap het wel, maar het sneeuwt hier zachtjes met mini vlokjes. Zit lekker warm binnen, ik zie nog geen lente.Wordt het weer zo gezellig, ala Bep?

conny ten berge zei

Dat is een leukerd! Ik zit ook helemaal in de stitchery, heerlijk om te doen!

Anoniem zei

Hallo allemaal,zo leuk die stitchery's,als je het lapje en de naald pakt kun je al niet meer ophouden,ben ook heel benieuwd wat iedereen meebrengt op de stitchdag,kan haast niet wachten.
Linda,ondanks de prachtige sneeuw wil je ook wel weer een narcisbolletje op tafel zetten,dat gevoel dat het voorjaar word is wel een heel apart gevoel,vooral als je de vogeltjes weer gaat horen.groetjes bep

Anoniem zei

Prachtig stitcherietje!

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een schatje Bep, ik moet er ook nodig weer eens gaan maken, maar ja........zo druk met vanalles ;-)

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Wat ziet het er leuk uit!
Uhm Bep, ik heb voorlopig nog geen auto,....
;o)