dinsdag 4 december 2012

Ploontje

Ten eerste , ik kan ook weer grote foto's plaatsen. Dat is wel prettiger, steeds dat verkleinen is maar lastig. Dank zij hulp van wat mensen is het gelukt.
Dit is dus Ploontje. Er zijn nog geen patronen van, eerst een workshop van Ploon.
En wel op woensdag 16 januari . Je moet je wel via de   webwinkel   opgeven en bij slechte weersvoorspellingen en onvoldoende deelname gaat het niet door. Op deze dag kun je zelf kiezen welke huidkleur je Ploontje wil geven en het stofje voor het jurkje kun je ook uitzoeken.
Nieuw is dat al mijn workshops en verrassingsochtenden vanaf 10 uur starten. Dit is om mensen van wat verder weg ook op tijd hier kunnen zijn.
Ook is er op 6 december weer een verrassingsochtend gepland. Bij hier is ook nieuw dat je je van te voren moet opgeven. Dit kan ook via de webwinkel.
Wil je een ochtendje,middagje met een groepje vanaf 6 personen een klein werkje maken dan kun je mij mailen. In overleg kunnen we bespreken welke tijd en wat je wilt maken.
voor nu een prettige dinsdag,
Bep


7 opmerkingen:

Lida zei

Gaaf Ploontje! Wou dat je niet zover weg zat! Groetjes
Lida

Unknown zei

Oh, hier nog iemand die zucht over de afstand, hopelijk komt er later wel een patroontje van PLoontje want ze is superschattig!
Succes met al de workshops,
liefs, Sonja

Unknown zei

Oh, hier nog iemand die zucht over de afstand, hopelijk komt er later wel een patroontje van PLoontje want ze is superschattig!
Succes met al de workshops,
liefs, Sonja

Miriam zei

Hoi Bep..eindelijk..ik heb er vaker over gezeurd,wanneer Ploontje arriveerd in je webwinkel. Ik zal moeten wachten tot het patroon er is maar ik heb geduld!!! Groetjes Miriam

josé zei

Misschien een idee niet in de winter maar het voorjaar.

Om een Dagje rond Rotterdam te regelen met Ploontje..

Groetjes José

Anoniem zei

Geniet van je vrije weken en ik hoop dat het goed wandelweer is.
Mooie foto heb je bij de nieuwsbrief.
Ploontje is erg leuk,maar voor een workshop helaas te ver.
Goede feestdagen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Anne O. zei

Wunderschöne Puppen...
Liebe Grüße
Anne