zaterdag 15 december 2012

gisteren een gezellig middagje

Kasteel Middachten vrijdagmiddag 16.30 uur
in de stallen waren de winkeltjes

Loeki was 60 jaar geworden en heeft gisteren haar vriendinnen getrakteerd op een gezellig middagje.
Eerst bij haar thuis met de nodige tractaties en ik gaf een miniworkshopje en daarna gezellig naar de Kerstmarkt op Kasteel Middachten.
Is nog tot en met zondag !
Het was heerlijk om je even in die oude tijden te voelen. Word vanavond de uitzending van
 Dawton Abbey
ook weer wat levendiger.
Daarna gezellig een pannenkoek bij de oude bekende Strijland en dan weer door de stromende regen naar huis.
Loek het was een topmiddagje. Vooral omdat ik mij de hele ochtend echt heel boos heb gevoeld over de gang van zaken bij de TNT. Wat komen er een hoop pakjes laat of niet aan. En ik maar steeds weer nieuwe sturen. Je kunt er niets aan doen en ik krijg heel veel tips maar dat hoeft nu even niet, ik wil alleen nu mijn ergenis erover kwijt. Bah wat een onmachtig vervelend gevoel en wanneer ik je boos hebt behandeld dan weet je waar het vandaan komt. En natuurlijk weet ik dat niemand erop zit te wachten als je iets bij mij besteld dat je dan een enorme laag over je heen krijgt maar het zij soms zo. Ik ben er op het moment wel even klaar mee. 
Nou goed ik ga maar weer even mijmeren over de leuke middag van gisteren en ga straks even naar de Hallse kerstmarkt die iets meer binnen mijn budget ligt .
  Dus die extra korting van 15% in de winkel vandaag ook op de nieuwste stofjes die deze week allemaal binnen gekomen zijn. Oa  deze replica's uit 1840 /1870 , over oude tijden gesproken.

deze passen weer helemaal bij mijn hexenblommetjes
Het ziet er rommelig uit maar ik en de ervaren hexablommenquiltsters weten dat het er straks als hij af is er prachtig uit ziet.
En dit was mijn buit van gisteren : een oude suikerlepel en een nieuw/oud klosje met touw.
een prettig weekend,
Bep2 opmerkingen:

Ellie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jane in Cumbria zei

Wat mooi en gezellig allemaal!
groetjes
Jane