vrijdag 14 oktober 2011

het lijkt een rommeltje

 Maar voor de kenners is dit natuurlijk het kostbare Bridgewater servies. Ik ben nu al 20 jaar aan het sparen en ben er nog steeds heel gelukkig mee. Alleen mijn kasten puilen uit en wil een beetje ruimen. Voorlopig  kan ik nu afstand doen van deze potjes en bekers en staan daarom in de
webwinkel 
Ik verstuur ze niet per post vanwege het breekgevaar.
Gerhard heeft een operatie aan zijn knie ondergaan en is nu aan het revalideren en dat doen we helemaal saampjes in de woonkeuken. We zijn helemaal aan het indutten daar. Omdat we veel in de keuken zitten zal het mij ook wel opvallen dat er te veel dingetjes staan en krijg je de neiging om te ruimen. Wel heb ik nu veel hulp met lapjes vouwen en hexsjes knippen. En ik natuurlijk met de hexsjes verwerken. Schiet al weer lekker op. Hij heeft ook inmiddels zijn tweede appeltaart gebakken en ik moet echt ophouden met ze op te eten. Ik heb geen galblaas meer en roomboter kan ik eigenlijk niet verteren. Maar ze zijn zo lekker.
 Het laatste stukje maar bewaren voor Berthe die vanavond weer naar haar nest komt en misschien gaan we gezellig samen naar deVoice kijken, daar ben ik helemaal fan geworden van
Erwin
Eindelijk weer eens een progamma waar je het -met-zijn-allen-naar-de-tv-kijken-gevoel weer hebt.
een prettig weekend,
Bep

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een mooie verzameling zeg, van Bridgewater, maar begrijp dat je af en toe moet ruimen. Sterkte en beterschap voor Gerhard en smul maar lekker van de taarten hoor, kleine stukjes kan toch ook.
Veel plezier vanavond voor de buis met Berthe.

Groet, Jeanette

Anoniem zei

Hi Bep, I just ordered the Mother mug from your webshop using PayPal. Please let me know if I need to pay more for postage to Australia. Warm regards, Ann

Gert zei

Wens Gerard beterschap toe, hopelijk is hij snel weer opgeknapt. In de tuissentijd kunnen jullie lekker samen in de woonkeuken "aanrommelen". Fijn weekend!

Willy zei

Prachtig servies, maar ik heb mijn kast ook al vol, ben er wel gek op.
Beterschap voor je man en maak het gezellig met jullie beidjes.
Fijn weekend

Hennie zei

Een rommeltje ? ? ? helemaal niet wat een prachtig servies is dit, mijn kasten staan vol met boerenbont.
Beterschap voor je man, het klinkt wel heel gezellig dat "revalideren" in de keuken hij klust er wat af, appeltaart maken, hexjes knippen.

Fijn weekend Hennie.

MarianneD zei

Goedemorgen Bep,jullie hexen samen wat af in de keuken begrijp ik...;-)
Sterkte voor je man met het revalideren en geniet van de appeltaart!

marian zei

Opruimen moet af en toe maar soms oh zo moeilijk. Ook wij genieten de vrijdagavond van de Voice. Ik ben nooit zo van het volgen van programma's, maar we vinden het heerlijk na de drukke werkweek lekker onderuit te zakken op de bank en te genieten van al dat talent. Ik hoop dat het herstel van de knie van Gerhard naar wens gaat. Toch ook wel handig zo'n hulpje erbij en die ook nog al dat lekkers maakt! Fijn weekend, geniet ervan.
Groet Marian

Lida zei

Leuk hè die Voice, ik kijk er ook graag naar, liever dat dan al die moord en doodslag toestanden! Die bekers zijn gaaf, ik zal er echter niet op bieden, heb net een lading naar de kringloop gebracht en kan eindelijk weer iets uit de kast pakken, zonder dat de boel om kachelt! Fijn weekend,
Lida

quilting Jeannet zei

Gerhard heeft er zin in Bep! en dat met zijn geopereerde been. Hopelijk gaat het een beetje met hem, ik vond twee krukken een ramp, je kan niets vast pakken want je hebt die krukken vast.Wel gezellig zo samen met dit mooie herfstweer, dat vond ik het enige voordeel van mijn operatie, gezellig saampjes met manlief.

Groetjes, Jeannet