zaterdag 1 oktober 2011

herinnert u zich deze nog

Er word op dit moment gevierd dat er 60 jaar tv is en ik geniet veel van de beelden die uitgezonden worden. Heerlijk even terug in de tijd. Ineens heb ik  deze kransjes weer gemaakt. Zo eens in de paar jaar wil ik ze weer maken. En deze zijn natuurlijk ook puur nostalgie.
( kransje is 12 cm. hoog en de tunneltjes waar ze van gemaakt zijn : 3 stroken stof 45/ 4 cm )
En je mag gerust laten weten of je ze ook gaat maken.
Morgen is de laatste zondag van de Landgoedfairs
in het hof van Dieren 
Het wijnoogsten zal er misschien niet zijn omdat ik gelezen heb op hun site dat ze ze nu met dit mooie weer zo lang mogelijk laten hangen om ze zoeter te laten worden.
Loeki is daar ook altijd aanwezig met haar Bridgewater en voor haar is het morgen echt de laatste dag dat ze daar is en ik ga haar even helpen. Leuk om even iemand anders zijn winkeltje te beheren. Het word  mooi weer  de kleine Juul kan mee.
een prettig weekend,
Bep

9 opmerkingen:

Irena zei

ja ik heb jaren terug ook zo eentje gemaakt passend bij mijn kussen's en op mijn werk met mijn clienten die zo graag breien en allen rechte stukken heb ik van een grote krans om een spiegel gemaakt zit erg leuk uit,groetjes irena

Ineke Original zei

Wat Leuk!!! Ik heb hem pas nog geplaatst op mijn blog. Ik heb er nog een voor Kerst en een voor de kinderkamer. Wie wat bewaard die heeft wat.

Anoniem zei

Pppffff, als ik die krans zie dan moet ik er weer aan denken dat ik ooit, ruim 15 jr geleden, ze voor een stoffenwinkel heb gemaakt ......zakken vol. Denk wel 80 stuks verdeelt over 4 winkels. Zat ik s´middags op de machine alle repen vast te stikken en s´avonds bij de televisie vulde ik ze en vervolgens werden ze gevlochten en van een strik voorzien.
Ik vind ze heel mooi, maar denk niet dat ik ze ga maken.

Miny zei

Och jee die kransen 8 heb ik er gemaakt voor de hele familie, maar ze blijven leuk.

Groeten Miny

quilting Jeannet zei

Ziet er leuk uit Bep, ik heb ze nog nooit gemaakt, de aardappels eronder passen er ook wel bij nu, ze zijn hier overal naarstig aan het rooien.

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

Leuke kransjes Bep. ja,,er dat ik niet in NL woon - lijkt me zoooo leuk Zwiebertje weer eens te zien (of komt die niet op TV)?

Xandra at home zei

Ach ja, de kransjes. Daar heb ik er destijds ook een paar van gemaakt. Inderdaad leuk om weer eens te doen!
groetjes Xandra

carina zei

O ja die heb ik ook gemaakt uit de ariadne met een quilt en kussen allemaal met laura ashley stofjes. Vraag me af of ik die nog achter de schotten heb op zolder? Volgens mij ook nog met kerststoffen morgen maar eens opzoeken

carine zei

Bep deze kransjes zal ik zeker ook maken, heb ze nog nooit gemaakt dus dank je wel, om ze te mogen maken. Ik toon ze je dan op mijn blogje. Hartelijke dank en een zonnige creatieve maandag gewenst! Carine-patchworkstar