woensdag 18 mei 2011

verkeerde bestelling

Nu had ik de beugeltjes voor de bekende tasjes bestelt , maar ik kreeg metalen frames om kniptasjes te maken.
Nou wist ik eerst niet wat je daar mee zou moeten doen. maar er was een aardige mevrouw en zei dat je er brillenzakjes van kunt maken.  Ik heb op het moment niet zo heel veel tijd om er een geweldig gezellig zakje van te maken. Wel even een eenvoudig modelletje gemaakt om de bedoeling van het frame uit te leggen.
Dus voor wie het
wil bestellen is er alle vrijheid om een gezellig geborduurd,gepatcht of wollen leesbrilzakje van te maken.
Nog even een fotootje van gister, dames het was een oergezellig dagje, en vonden jullie mijn soepje helemaal top. Ik hoop dat jullie je zomerwallhanging snel op kunnen hangen.
En om op vele verzoekjes in te gaan om van het blommenquiltje stofpakketjes te maken ,ik ga proberen om er pakketjes van te maken en ze zullen dan vanzelf in de webwinkel komen.
prettige dag,
Bep

4 opmerkingen:

carine zei

ja, dit kan gebeuren, maar je kunt er eveneens mooie knip -geld beugeltjes van maken, heb dit reeds meerdere keren gemaakt. Mooie geschenk al tegen eind jaar!Maar een leuk brillen-tasje in verschillende technieken kan ook een mooi geschenk worden niet Groetjes uit Brugge Carine

Ria zei

Wat leuk, ik heb ook nog van die beugeltjes liggen, maar dan zit er een versleten leren portomoneetje aan. Leer weg en weer een nieuwebestemming voor het beugeltje. Waar een blog al niet goed voor kan zijn. Simone heeft de soep met liefde geroerd, begrijp ik hier uit.
Of was het aangebrand ook lekker zoals bij mijn oma, lol. Groetjes Ria.

Nanske zei

Oergezellig ziet het er inderdaad uit!!!!
Blijkbaar was iedereen in trance van je mooie stofjes!!!!;-)
Of had je wat extra in de soep gedaan?Lol...
Hopelijk heb jij even erg genoten als je bezoek.

Ik denk dat die bloemenquilt pakketjes ook, weer razendsnel over de toonbank zullen glijden!
Supergoed idee!!!!

Lida zei

Wat ziet dat er gezellig uit, ik vind het gewoon onwaarschijnlijk dat je daar zenuwachtig voor bent, meis je bent zelf al zo gezellig dus maak je nu niet meer zo druk, gewoon genieten en gaat er iets fout, dan trek jij dat heus wel weer recht! Groetjes
Lida