dinsdag 15 maart 2011

wolletjes

er word heel veel gevraagd of ik geen wolletjes wil verkopen, maar ja een mens kan niet alles en ik heb nog zo veel artikelen en patroontjes die ik graag wil uitwerken. En als je dan een kast met wolletjes hebt staan dan is er weer een ideeen stroom die ik niet kan weerstaan.
Ik houd er wel van om af en toe een wolletje te gebruiken en ik heb deze stapel gecombineerd met linnen klaar staan om te verwerken.
Dit 
heb ik gisteren tussen de bedrijven door gemaakt  en bied ik te koop aan. Zo lekker om af en toe weer even het gevoel van vroeger terug te krijgen. Lekker op mijn fietsje met mijn tas vol spulletjes naar Zutphen fietsen en in het Oude Melkhuis mijn poppetje ed neer te leggen en te verkopen.
Er zijn er nog meer in de maak.
prettige maandag,
Bep

7 opmerkingen:

Klaske zei

Ik heb het patroontje in Zwolle bij je gekocht, en heb het dit weekend voor mijn moeder haar verjaardag gemaakt, ze was er erg blij mee!

ineke zei

Ik heb dit patroontje in de Haarlemmeer bij je gekocht en gisteren afgemaakt. Met een ruitje vind ik ook heel leuk.

Small Sewing Box zei

Bonjour,

BONHEUR
PLAISIR
BEAUTÉ
DOUCEUR

à bientôt
Lisou

Kiss from France

Margreet zei

Hoi Bep, Ik heb het hartenmeisje eindelijk af! Het lag al 2,5 jaar in de kast (bloos)..Op mijn blog kun je zien hoe ze is geworden.Jou hartenpopje is ook een schatje! Groetjes, Margreet

Lida zei

Ziet er gezellig uit! Ik heb dat patroontje ook nog liggen, misschien iets voor mijn bak met wolletjes, die wachten al meer dan een jaar op een bestemming! Groetjes
Lida

quilting Jeannet zei

Nou Bep, ik heb dus het patroontje ook gemaakt gisteren, wat zijn je patroontjes toch leuk en populair bij iedereen, het zijn hele lieve en vertederende ontwerpen.

groetjes, fijne zonnige dag! Jeannet

bep zei

Och het is al zo'n oud patroontje van mij en ik heb er ook heel veel plezier in om het te maken.
K'heb geen kleinkindjes maar als ik ze zou hebben zou ik ze bedelven onder mijn pupkes zoals ze hier zeggen.
Heel leuk om te zien hoeveel plezier jullie er ook aan beleven.
Een tipje, ik maak de schortjes wat breder en de hartjes iets groter geloof ik, ik knip het gewoon uit mijn hoofd, kan ze wel dromen.
groetjes Bep