maandag 7 maart 2011

Ik ben niet van de carnaval


Maar deze meisjes des te meer. Jullie zullen Anna ( en Jitske )er wel in herkennen en zaterdagavond waren deze zwarte zwaantjes in Eerbeek aan het carnaval vieren. En volgens mij waren zij net thuis toen ik al bijna wakker werd. Was ik nog maar zo dat ik het carnaval nog wilde vieren. Tegenwoordig dus druk met handwerken wat natuurlijk mij veel meer voldoening geeft. Af en toe ga ik nog weleens uit mijn dak en heb vervolgens een vreselijke kater.  
Wat het handwerken betreft heb ik eindelijk de voor mij goede rode stof te pakken die ik tussen mijn sterren wil zetten. Hij moest goed donker zijn en een beetje fris. Is helemaal geslaagd zo voor mij.
Als ik tijd heb vandaag ga ik de vierkantjes snijden en een randstofje erbij zoeken.
 prettige zonovergoten maandag,
Bep

10 opmerkingen:

AnitaA zei

Wat een mooie rode stof bij je sterren !Geniet van de zon vandaag.
Groetjes Anita.

carine zei

Bep, mooie stof bij de sterren en de Zwanen mogen er ook zijn.....Groetjes uit Brugge Carine

Marian zei

Ik herken het helemaal Bep. Carnaval vieren ben ik verleerd. Maar daar hebben we iets moois voor teruggekregen. Mooie combinatie met dat rood. Geniet van de dag.
Lieve groet,
Marian

jolanda zei

Nee het carnaval vieren laat ik nu ook aan me voorbijgaan hoor! Maar dat geeft toch helemaal niks? Je hebt er inderdaad iets heel moois voor teruggekregen... je handwerken. En daar ben je een kei in!
Wat worden je sterren mooi. Die rode stof staat er erg mooi bij.
Geniet maar lekker van deze zonnige dag, liefs jolanda

GRANNY'S HOUSE zei

Onze kleinzoon heeft ook carnaval gevierd en kwam aardig wappie thuis.
Mooie stof heb je uitgezocht, past er prma bij.
Ik heb ook even bij Berthe gekeken, want wij hebben sinds kort een surinaamse schoondochter, dus Suriname interesseerd ons meer dan anders.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Prachtig, zowel de dames als de stof en sterren!

quilting Jeannet zei

Prachtige sterren Bep, die kom ik het weekend eens in het echt bewonderen in je winkeltje!Het was hier wel zonnig, maar ook wel erg koud aan de kust.

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat een mooie sterren en de stof die ertussen komt prachtig. De dames zien er ook prachtig uit die zullen een geweldige avond hebben gehad.

Lida zei

Soms is het even zoeken, maar dan is het des te geslaagder als je een perfect lapje vindt! Heel mooi deze combinatie! De dochters zien er allebei beeldschoon uit en hebben het blijkbaar heel goed naar de zin gehad als ze pas met het ochtendgloren terug kwamen, ach je bent maar een keer jong!! Groetjes
Lida

carina zei

Prachtig de stof en de ster, hmmm ook zo netjes in het centrum. BIj mij wordt het een enorme prop, Nog niet genoeg ervaring denk ik. Ben met je haasje bezig ik zal hem wel laten zien als hij af is. ZO dat is luxe zeg maandag en in de zon zitten geniet er maar lekker van groet Carina