woensdag 30 maart 2011

vandaag verrassingsochtend

Nu  is het natuurlijk geen verrassing meer, maar diegene die vandaag naar mij komen zijn al onderweg. Dus hij kan nu wel op het blog. Ik heb 2 grote stapels wolletjes van Cinnamonpach klaargelegd en iedereen mag een kleurtje met een bijpassend lapje stof uitzoeken om dit gezellige cadeautasje te maken. Je kunt het met van alles appliceren dus dat laat ik vrij. Heb er wel een ministitchje bij gemaakt om er op te naaien.
Nu gauw de koffie maken en de koekjes uitpakken. Het word ook nog eens mooi weer.Je raakt wel helemaal op drift met dat mooie weer. Plots veel meer energie. Ineens sta ik in de Turbostand.
Jullie hebben inmiddels mijn zandlopertje al gezien. Ik had het even op het prikbord gezet omdat ik nieuwsgierig was hoeveel er dan doorgeklikt werd naar het blog. Nou dat is echt massaal zeg. Wel grappig zoveel kijkcijfers. 
Deze foto is voor Berthe 
hier is je verjaardagspakje wat maandag gepost is, ik hoop wel dat het echt aankomt, de verzending was duur genoeg. De inhoud gelukkig niet. Zou leuk zijn als het op 6 april bij jouw is.
 En hier voor de fans een kiekje van truffel in slaapstand, bij hem zit er niet v eel Turbo in.
 Ik zal vandaag proberen een foto te maken van de verschillende kleurtjes tasjes.
Van de tasjes geen foto,maar hier zitten de girls te gezelligen.
prettige dag,
Bep


13 opmerkingen:

carine zei

Hallo Bep, echt een leuk tasje met het sticherietje erop. Fijn gedaan, van een verrassing gesproken voor de dames! Volg je op de voet hoor! Groetjes uit Brugge Carine

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een lief tasje en mijn Saar kan ook op de meest vreemde plakken gaan slapen als ik niet thuis ben, anders ligt ze op mijn lip.

Groetjes
Ines

Simone zei

Oh, ik ben wel heel nieuwsgierig naar die wolletjes van jou!!! Moet ik alweer langskomen ;)
Veel plezier vanochtend!

Lida zei

Wat een grappig tasje en wat een leuk idee die knoop lijkt zo net een lieveheersbeestje! Fijne dag en ik hoop dat je de hele dag buiten kunt blijven, hier is het bewolkt! Groetjes
Lida

Roos zei

Wat een leuk tasje en wat een orginele "kattenbak" hebben jullie.*LOL*

Groetjes Roos

Guusje, zei

Wat een leuk tasje en wat is truffel toch een prachtkat. Je Zandloperquilt is ook prachtig geworden hij staat geweldig mooi op die tafel.

quilting Jeannet zei

Allemachtig Bep! en dan zeggen ze dat ik snel ben! heel je zandloper top af, hoe krijg je het voor elkaar, hij is prachtig, ik zoek er nog een rand voor. Hier regent het overigens.

groetjes, Jeannet

Anoniem zei

hallo bep,
jouw kat heet truffel maar zou zweren dat het mijn maine coon ritchie is en ja,deze slaapstand in de wasbak is mij ook niet onbekend. groetjes roelina

Annelein zei

Het was weer zo gezellig!!!!!! Er waren weer mooie quilts te bewonderen. Altijd erg motiverend om thuis ook weer aan de slag te gaan.

Dit weekend hoop ik met de Antieke Quilt verder te gaan. De bruine tussenstofjes heb ik al weer wat maanden geleden bij jou gekocht. Hoogste tijd dus om die te verwerken.

In je winkeltje weer veel leuke nieuwe projectjes gezien, maar eerst toch nog maar wat oude werkjes afmaken.

Ik heb in ieder geval weer genoten...

Anoniem zei

een schattig tasje bep -je bedenkt toch telkens maar weer iets nieuws, leuk hoor!
groetjes van tineke

Balsemien zei

Hoi Bep,
Wat is je zandloperquiltje prachtig. Psst, niet verder vertellen hoor: van de week was ik hier en toen had ik allemaal stofjes bij elkaar gezocht... en weer opgeruimd omdat ik eerst wat andere dingen van mezelf af moet maken. Maar nu ik bij jou dit zie ben ik weer geneigd alles tevoorschijn te halen... Wat heb je dat prachtig tentoongesteld, zo op je tuintafel. Schitterend!

MarianneD zei

Wat is je zandloper leuk geworden! Ik heb hem al op een aantal logs gezien,heb zelf ook al het een en ander tevoorschijn gehaald en éven een voorbeeldje gemaakt...maar ik houdt me nog even in,staat wel beregezellig op tafel!!Schattig tasje ook..;-)

Anoniem zei

Wooow mam!! Hoe maak je me nieuwsgierig! Ik hoop ook echt dat hij aankomt zeg! Ben heel benieuwd wat erin zit:) Jullie mogen de brievenbus ook weer in de gaten houden;). Liefs berthe