maandag 28 april 2014

een nieuw huis

vanochtend samen met Berthe naar haar  nieuwe huisje gekeken en boven ons hoofd zie je de drie ramen, ze gaat daar met Thijs wonen en het staat in het centrum van  mijn geliefd Zutphen. Ik zou zo haar buurvrouw willen zijn ,ik wil echt niet ondankbaar zijn over onze woonplek maar in  Zutphen ligt nu eenmaal mijn hart.
En het is  ook Berthe haar hartenwens om daar te wonen en dat heeft ze nu mooi voor elkaar.
Rondom ons  huis word er een kastanje schapen hekje neergezet en Gerhard moet eerst drie toegangshekjes maken en die worden me toch mooi !
 Het speelterrein van de hondjes word flink uitgebreid.
Even een hekkie neerzetten om te kijken hoe het word.
Helemaal landelijk !
En over landelijk gesproken, mijn deelname aan de vierde editie

 Beleef Landleven

  staat ook weer vast. Een heerlijk vooruitzicht.
Deze dagen zijn dit jaar van 5 t/m 7 september   en voor wie het vorig jaar gemist heeft geef ik toch echt het advies om te proberen dit jaar te gaan. Het was een feestje.
FILMPJE
Je kunt dit jaar ook weer meedoen aan een kennismaking met patchwork, maar jullie hebben al zoveel ervaring dat je niet daar aan mee hoeft te doen.
Ik ben al druk bezig met de voorbereidingen.
tot slot nog een een foto van de vorderingen van de blauwe diamonds, is een heerlijk werkje en een
 lelietje van dalen boeketje, je kunt ze bijna door het scherm ruiken.
een mooie avond,
Bep7 opmerkingen:

Sis Voorn zei

Zuthphen ? Dat zou ik ook wel willen ;-)

Unknown zei

Zutphen,daar wil ik ook wel wonen.Als kind was ik daar heel vaak,mijn ouders kwamen uit Zutphen.En hebben daar hun laatste rustplaats.Dus ik snap dat je daar graag wil wonen,maar je woont nu ook schitterend

Anoniem zei

Wat leuk Bep dat je weer op landleven gaat staan is een geweldige mooie fair
En feliciteer berthe met haar leuke nieuwe huisje
Gr Carolien

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Wat leuk Be♥ voor je dochter♥..Gefeliciteerd met haar nieuwe stekje♥ ..;)
de haasjes♥ waren super geworden..;))))
Fijne week♫ Liefs♥ Gaby..;)

Unknown zei

Oh Bep, wat geniet ik toch elke keer weer van je foto's! Wat een pracht stekje voor je dochter! En wat wordt je blauwe diamantenquilt toch mooi! Hier in Frankrijk ziet de tuin er ook prachtig groen uit en dan bedoel ik dit keer het hoge gras dat door alle borders heen wandelt. Zodra het droog is, ga ik maar eens naar buiten, nu is het openhaard weer!

Anoniem zei

Jouw dochter met haar lief hebben het mooi voor elkaar. Net zoals jij, wonen en genieten wij ook van het platteland. Maar ja, de grote stad hè ........ Blijft toch altijd iets hebben. Ik hoop dat ik in september in nederland ben, dan kom ik lekker even landleven.

wilma zei

zutphen is ook 1 van mijn favoriete steden, een oom en tante woonden er vroeger aan de singel en heb daar als klein meisje goede herinneringen aan.Bedankt voor het leuke filmpje van landleven, het valt dit jaar in mijn vakantie, dus wie weet, kom ik je bezoeken. en door jou ben ik ook maar lelietjes der dalen gaan plukken, ze staan zo schattig en ruiken heerlijk! groetjes wilma