vrijdag 9 september 2011

en nu zijn het er twee

 Er is niet gejongd vannacht maar heerlijk geprutselt. Misschien zien jullie dat ik de oortjes wat aangepast heb en het mutsje was ook wat te wijd. Was wel spannend, ik moest de al geborduurde oogjes weg tornen en voor je het weet heb je er een gat in. Als de elfjes nou ook maar die twee hondjes uitlaten,daar gaat mij ook een tijd in zitten. Ik sta de halve dag naar de tuin te staren met die kleine. Natuurlijk heel fijn om in de tuin te vertoeven  maar ik zie heel veel werk wat gedaan moet worden. Dat heeft tot gevolg dat ik misschien wat meer elfjes moet maken. geeft niet dan heb ik vast een voorraadje voor de kerstmarkt in Hall.Even een baardje er aan plakken en we hebben een kerstman.
Er zijn dus vragen uit welk boek komt de elf en dat is uit
Er staat nog veel meer in wat ik wil maken, kijk maar.
 Alleen wil ik ze van deze
( helemaal mijn stijltje ) hier kun je ze zien
stofjes maken en die zijn nog niet binnen dus wacht ik er nog even mee. Ik ga ondertussen een ander leuk werkje doen en zorgen dat de stofjesclub gesneden word want volgende week ga ik een paar dagen naar de Elzas , jullie weten wel wat ik daar ga doen. Dus heb je dringend nog iets uit de webwinkel nodig zou ik het nu bestellen, vanaf woensdag stuur ik 7 dagen niet.
Je kunt ook een kijkje in de agenda nemen daar kun je zien wat er op de
Kerst Zondag 27 November
hier in de heimeriete allemaal  te zien is.
een prettig weekend,
Bep

6 opmerkingen:

Lida zei

Oh ook die is gaaf en natuurlijk verander jij wat aan de oortjes, het moeten wel Bep poppen worden! Ik wens je vast veel plezier in de Elzas, ik was er vorig jaar, maar helaas dit jaar durfde ik het niet aan. Fijne dag
Lida

Simone zei

Ik vind je elfjes wel superschattig hoor! En wat een geweldige stoffen zijn dat! Ze zijn er uit als wolletjes, maar toch zijn het flanelletjes.... Ik zie mogelijkheden! ;)

bep zei

Dat dacht ik wel Simone, ze lijken mij ook wat makkelijker werken dan de wolletjes,we kunnen haast niet wachten dus,Bep

Marijke zei

Hallo Bep, wat zijn ze schattig die twee. Ik lees dat je naar de Elzas gaat. Misschien kom ik je daar nog wel tegen, want ik ga ook.
Groetjes, Marijke

quilting Jeannet zei

Wat een schattige tweeling op je tafel, en de stofjes zijn ook niet te versmaden, hee, veel plezier daar in de Elzas he? misschien kom je vriendin J nog wel tegen!

groetjes, Jeannet

Guusje, zei

Wat een leukerds zijn dit en wat heb jke ze leuk gemaakt. Het quiltje is ook erg leuk en mooi. En alvast heel veel plezier in de Elzas.