vrijdag 24 juni 2011

meisjes uit Noord Holland

Word het binnen of buiten, het zou zo maar kunnen . Op de foto zie je de zon heerlijk in de keuken schijnen, maar of dat zo blijft dat is de vraag. In ieder geval heb ik buiten en binnen de tafels klaar staan. En binnen staat in ieder geval dit hoogzomers boeket wat   Gerda    gisteren meebracht. Wat een genot om naar te kijken.
Het is geen verrassing meer wat ze gaan maken . Unaniem was de wens om het hartenspeldenkussen/naaldenmap te gaan maken dus de lapjes en benodigdheden liggen klaar.
 Ze zijn nu waarschijnlijk aan het reizen en hopen dat de files uitblijven. aan het eind van de dag nog een heerlijk hapje eten in de Vrolijkheid hier in de buurt. 
ik hoop wel dat ze van snoepjes houden anders blijf ik er mee zitten. En voor de goede kijker : ja ik heb net het nieuwe   samplerservies    van Emma binnen gekregen . o wat is het mooi . Ik kon mij niet inhouden.
Nu de broodjes nog even bij de bakker halen en de soep vast uit de koelkast bevrijden ,
prettige vrijdag,
Bep

6 opmerkingen:

Dear Jo zei

Dat klinkt weer als een super-gezellige dag, Bep. Daar wil iedereen wel een stukje voor reizen :)) Dat servies is geweldig!
Veel plezier vandaag!!!

Anoniem zei

Ik zal er geen naam onder zetten, dat is anoniem. Waarschijnlijk bedoel je unaniem:)
Het ziet er gezellig uit!

bep zei

Anoniem ik heb het al veranderd, wel fijn dat je mee denkt, Bep ( open en bloot )

Sabine.v zei

Bep wat kan jij de dames toch lekker verwennen!!! 't Zal weer een genieten worden. Ik wens jullie alvast heel veel zonneschijn.

quilting Jeannet zei

Het zier er weer berengezellig uit Bep, en als je die snoepjes overhoud.....stuur maar hierheen hoor, ik paste vanmorgen een broek in een winkel, ik zeg de maat maar niet....te wijd....zegt Jorrit, nou mams, dan eet je toch gewoon wat meer? Heerlijke kinderlogica toch?

groetjes, ook aan de meisjes als je nog kijkt, Jeannet

Anita van Roij zei

Verwend zijn we zeker!
Het was een heerlijke dag vol kletsen, naaien, en genieten.
Reuze bedankt Bep!