maandag 17 januari 2011

Inspiratie is weer uit het niets teruggekomen

Zomaar na een periode stilstand zijn de inspiratiekriebels weer zeer heftig teruggekomen en heb ik de Arnold's Attic stofjes eens uit de  kast gehaald, al maanden lagen ze te wachten om verwerkt te worden.
Maar nu het buitenweer wat vriendelijker is geworden krijg ik ook de tuinkriebels weer. Laat het maar even lenteachtig blijven dan blijft de flow er nog wel even in. Ik neem er wel uitgebreid de tijd voor.
Ze zijn wat mij betreft o zo geschikt voor een tuinquilt, lekker vaal en samen met de primitief flannel word het een heerlijke primquilt, net of hij door de tuin heeft geslingerd. Wat er zoal op gaat komen is voor mij ook nog niet bekend . Ik maak altijd eerst de ondergrondjes en dan een beetje tekenen wat ik erop wil hebben. Het was wel lastig ,de flannel is een beetje rekbaar ,maar  het is gelukt om het allemaal recht te krijgen. Eerst een wat vrolijke bloemetjes erop maken en ik probeer ook maar eens een stitchje te ontwerpen.
 Er waren vragen  over de Bepmethode van appliceren, daar wil ik wat foto's van maken en die krijgen jullie te zien,
een prettige kleinbeetjevoorjaardag ,
Bep

8 opmerkingen:

carine zei

Leuke stofjes! Het zal weer een mooi geheel zijn, ben benieuwd! Leer graag iets bij, dus uitkijken naar de Bep-methode applicatie. Tot later... Carine-Brugge http://patchworkstar.blogspot.com

Anoniem zei

Wat fijn dat je de smaak weer te pakken hebt Bep, dan kunnen we met z'n allen weer meegenieten. Ik ben heel benieuwd naar je methode.
groetjes en een fijne dag
tineke

AnitaA zei

Heerlijk om weer inspiratie te hebben ! Ik ben benieuwd wat je aan het ontwerpen bent. En die Bep-methode, die gebruik ik ook regelmatig bij het appliceren.Een fijne dag !
Groetjes Anita.

GRANNY'S HOUSE zei

Heerlijk Bep dat je weer lekker bezig kan zijn en ik ben heel benieuwt naar jou manier van appliceren.

Groetjes
Ines

conny's quilts en creaties zei

Heerlijk was die zon gisteren daar krijg je echt de lentekriebels van. Leuk dat het je inspireerde voor een nieuw ontwerp, het ziet er nu al veelbelovend uit!

quilting Jeannet zei

Altijd benieuwd naar je nieuwste dingen Bep, maar voor veel mensen zijn de oude koeien zoals je zelf zegt, ook helemaal nieuw hoor! als je al zo lang bezig bent als jij.

groetjes, hier lijkt het niet op lente, maar gisteren wel, John is aan het haar knippen geweest.....raadsel welk haar is morgen opgelost.

Jane in Cumbria zei

Je inspireert mij ook al met die prachtige stofjes. Ik kijk al uit naar de Bep-methode!
groetjes
Jane

quiltlodge gerda zei

Heerlijk voor jou en zeker ook voor ons, dat de inspiratie weer terug is. Hou vooral vast;)!