woensdag 1 december 2010

Stitchery van Kathy

Ik blijf een enorme fan van de patronen van Kathy Schmitz en als  Anita dan  langs komt met zo'n prachtig geborduurd schilderij ga ik voor de bijl. En gelukkig wou Anita hem afstaan en staat hij nu parmantig bij mij op de schouw te pronken.
                           Hier een link naar mijn blogje over de Hallse kerstmarkt van vorig jaar
die dit jaar op zaterdag 11 december word gehouden. Aanvang 10 uur.  Deze word gehouden in en rond  de 12de eeuwse kerk in het centrum van Hall . Gerhard en ik zijn  zullen daar voor de achttiende keer aanwezig zijn.
 Ik ga mijn kraam vullen met allerhande kerst spullen van eigen maak en spulletjes die ik ingekocht heb. Hier thuis is de winkel die dag ook geopend en er zal wat lekkers bij de koffie en opgewarmde gluhwijn zijn. Je zou er een gezellig dagje van kunnen maken. Ook zal ik zorgen voor wat uitverkoopjes. De winkel gaat gewoon om 12 uur open , in de ochtend moet je echt eerst op de kerstmarkt zijn.
Verder vandaag net als iedereen proberen de koude te weerstaan, wij hebben 3 ramen ingepakt met tempex, anders bevriest de hele boel ,de leidingen liggen tegen de buitenmuur aan.
De sterretjes blokjes weer te voor schijn gehaald en ga deze maar vandaag eens aan elkaar zetten .
Onder tussen wat denkwerk verzetten en alles eens op een rijtje zetten wat er zoals met ons persoontje gebeurt, vast heel herkenbaar, de kachel laten gieren en een koppie thee op zijn tijd.
prettige woensdag,
Bep

8 opmerkingen:

Lida zei

Ja soms moet je gewoon een stapje terug doen en eens even goed kijken naar waar je mee bezig bent, want wij zijn van die hardloperige types, die anders zichzelf echt wel tegenkomen! Ik probeer jou kant uit te komen, want ik wil graag de kerstmarkt en de winkel zien, maar of het lukt? Ijs en weder dienende! Groetjes en ook een fijne dag,
Lida

quilting Jeannet zei

Ja Bep, soms moet je wel eens goed overdenken over wat je werkelijk wilt in het leven en wat voor jou waardevol is, echt waardevol, en niet het "onechte oppervlakkige aardig doen " wat je zo hier en daar tegenkomt in het leven. Tis er best weer voor, je kan er vandaag zeker over mijmeren, want het is wel heel erg KOUD !!

groetjes, jeannet

Simone zei

Zo aan het eind van het jaar is het tijd voor bezinning... En wat is er nu lekkerder dan met een handwerkje voor de kachel zitten en ondertussen je gedachten ordenen?
Ik hoop voor je dat het 11 december niet meer zo koud is, want met dit weer op een kerstmarkt lijkt me geen feest!

GRANNY'S HOUSE zei

Ik denk dat we allemaal terugkijken op het oude jaar en bezien wat het ons gebracht heeft.
Vandaag rustig aandoen en als je er niet uit hoeft gewoon lekke bij de kachel en/of verwarming kruipen.

Groetjes
Ines

AnitaA zei

Af en toe best nuttig om eens te overdenken wat waar je staat in het leven. Heerlijk om je sterren blokken aan elkaar te zetten en ondertussen je gedachten te laten gaan.
Mooie stitchery ;-)....ik ga 'm ook nog wel eens voor mezelf maken! Veel plezier ervan en een fijne dag !
Groetjes Anita.

Cindy at her Country Home zei

Oooohhh Bep, prachtig dat schilderij! Maar wil je ook bedanken voor de prachtige kerstzondag bij jou thuis. Lieve ontmoetingen weer wat zo hartverwarmend is en ook dat doet mij dan goed om alles weer te ordenen in mijn spaghettihoofdje zoals mijn lieve mannetje het noemt. Even back to basic zeg ik maar zo! Ben heerlijk met al je spulletjes aan het spelen en vandaag ga ik m'n huis in kerstsferen brengen, HEERLIJK en de hersenspinsels opzij zetten.
Ook wil ik je prachtige dochters bedanken voor de gezellige praatjes die ik met ze heb gehad op de kerstzondag, ze hebben m'n hart veroverd werkelijk waar. Stoppen met roken, daar werd ik goed en streng door jullie op toegesproken en galmt nog steeds in m'n hoofd. Als het me lukt komt jullie een taart toe echt waar en kan ik me trakteren op nog meer leuks van jou.
Dankjewel nogmaals lieve Bep was weer een fantastisch weerzien heb grienend met een kerst cd in de auto en de volumeknop op 10 naar huis gereden, Cin x

Guusje, zei

Wat een mooie stitchery. En wat jammer dat ik weer niet kan komen want ik ben 11 december jarig en je kunt nu eenmaal niet op twee plekken tegelijk zijn jammer genoeg het lijkt me zo leuk en gezellig dan in Hall. Je sterren worden mooi.

Anoniem zei

Het is echt weer om met sterren bezig te zijn en je gedachten op een rijtje te zetten. Zo te lezen was de zondag heel geslaagd en 11december zal vast en zeker ook heel gezellig worden. Jammer dat ik zo ver weg woon, maar ik neem die dag gewoon een gluhweintje op de lokale kerstmarkt in Mainz - er komen vrienden uit NL om mijn verjaardag na te vieren en daar horen gepofte kastanjes en gluhwein traditioneel bij. ik sta na een glaasje al op mijn kop:) maar ja, het is zo gezellig he.
Houd die leidingen maar goed in de gaten - je moet er ff niet aan denken toch?!