maandag 27 december 2010

een huiselijk gebeuren

 Zoals bijna iedereen ben ik ook  in deze vakantie aan huis gebonden, heerlijk ontspannend. Als vanzelf  ben ik aan het ruimen gegaan, in mijn hoofd en het hele huis moet er aan geloven. Al heel wat zakken met overtollig goed zijn naar de schuur verhuist en overtollige gedachtens overboord gegooid.  En natuurlijk kom je vele herinneringen tegen en ik word er altijd heimwee achtig  en geemotioneerd van. Vooral de werkjes uit de school dozen van de kinderen.
Verder is het volop genieten van de sneeuw,de  mooie films die meegebracht worden, kaartspelletjes en gezellige tv  programma's. Ik houd het nog wel even vol .
Gisteren een theater voorstelling uit 2010 op tv gezien van een man die ik wat vergeten was , maar het gaf gelijk weer het bekende warme gevoel van vroeger en ik waande me weer in het theater Carre waar ik bij was toen hij dit zong.
                                                           dit was vroeger
Maar  nu is het later en hij zingt het nu veel mooier en de emotie was des te heviger. Wat is het toch  ongelofelijk fijn dat ik nog zo van hem kan genieten.

Nog even een tweetal foto's genomen bij de Loenense waterval/spreng.
 prettige maandag,
Bep

12 opmerkingen:

Stina zei

Dat geeft wel een goed gevoel hé als je alles weer keurig opgeruimd heb.

Kom jij daar zo hard met die slee aan glijden, leuk

Voor jou ook een fijne mandag gr Stina

bep zei

Na even aarzelen ging ik toch de baan af en Gerhard gaf natuurlijk een flinke duw,Bep

Anoniem zei

prachtig lied bep!
zo te zien heb je een fijne kerst gehad in de sneeuw en thuis.
hier is het ook een gezellige drukte met de kinderen weer eens alle drie thuis.

Simone zei

Stoer hoor, zo hard van de berg af! Wij genieten ook van rustige dagen thuis. Nog een beetje uitbuiken van de kerst en lekkeer frutselen.

quilting Jeannet zei

Het ziet er zeker stoer uit Bep, ik mailde het je al, hoe kom je aan zo,n mooei slee....wij passen er hier niet meer tussen met onze dikke B......Volgens mij geven ze voor morgen weer sneeuw op, het kan me niet goenoeg zijn!

bep zei

Deze slee is van mijn buurvrouwtjes en die hebben hem bij de Praxis gekocht,wij mogen hem lenen,Bep

Anoniem zei

Heerlijk, even weer kind zijn.. Prachtige foto's. En ja, de waterval/ Sprengen bij Loenen kennen we. Het is één van de mooiste plekken van Gelderland.

Groet van Jantje

Anoniem zei

ik hou ook zo van herman van veen, hij blijft ontroeren! en jij hebt genoten zo te zien! groeten wilma nooij

Anoniem zei

Heerlijk dat je zo geniet Bep. Dat hebben we allemaal van tijd tot tijd nodig, even het hoofd leeg maken en genieten van elkaar. En wat een stoere foto van jou op de slee ^_^

Guusje, zei

Wat een mooie foto's en ja opruimen is heerlijk maar kan ook emoties opwekken daar heb ik ook last van maar het hoort erbij denk ik dan maar.

Anoniem zei

hallo bep. ik ben uw blog al een paar weken aaan het volgen, maar toen ik de photo van the waterval in loenen zag deet het me wat. mijn oma en opa woonden in loenen, en ik heb daar ook voor anderhalf jaar bij hun gewoont en ben daar naar school gegaan. ik woon nu al 40 jaar in australia maar dit bracht heel veel happy memories terug, dank u. maria

Annelein zei

Herkenbaar hoe je het gevoel bij opruimen en het doorstruinen van spullen beschruifd...

En Bep... zie ik je zowaar op een slee zitten?

Groot gelijk, hier vinden we ook dat sneeuw voor alle leeftijden is! Heerlijk als je als "gezin" weer even met z'n allen in de sneeuw bent. Ineens is alles even weer terug bij vroeger.

Fijne jaarwisseling gewenst...