zondag 14 december 2008

De Hallse Kerstmarkt

Dit jaar sta ik voor de 16 keer op de kerstmarkt in Hall. Mijn Zus Anneke en ik hebben een plezierige dag gehad en voor diegene die er niet konden zijn een fiks aantal foto's, zodat je het mee kan beleven. Deze kerstmarkt is een bijzondere. De Hallse bevolking is het hele jaar aan het werk om de produkten te maken die er verkocht worden. Hierdoor is er ook een grote saamhorigheid in Hall. De foto's heb ik gemaakt toen er nog geen publiek was en spreken voor zichzelf.
Nu ik dit schrijf voel ik nog mijn koude voeten en blijf vandaag bij de houtkachel zitten! Niet voor lang, aan het eind van de middag naar Loeki in Drempt naar haar kerstinstuif. Prettige zondag, Bep.

Hier een plaatje van het interieur van de kerk.

Dit (toilet) wagentje staat er ook elk jaar,een droppie toch!

Hier kun je aan de foto zien hoe koud het was....

Als je alles gezien hebt kon je hier wat nuttigen om warm te worden.

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat ziet er heel gezellig, maar ook heel koud uit.

Groet, Jeanette

GRANNY'S HOUSE zei

Wat ziet dat er gezellig uit. hier doen ze nooit echt aan kerstmarkten, ze wagen wel een poging, maar het lijkt er niet op.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Volgens mij een gezellig sfeertje met leuke spulletjes !
Creatieve groet , Ingrid.

Anoniem zei

Ik heb de laatste 2 dagen ook op een kerstmarkt gestaan, en idd BRRRRR wat kou maar ook heel gezellig,vooral hier in Vroomshoop met een levende kerststal erbij.
Leuke foto's heb je er bij gezet,ziet er heel gezellig uit
groetjes,Lita

Hester zei

Het ziet er sfeer vol en "warm"uit.

Annelies zei

Wat ziet het er gezellig uit. Jammer dat het niet in de buurt is !
Ook hier was het het weekend erg koud.

Anoniem zei

Wat leuk dat iedereen zo'n moeite doet en wat een leuke spullen. Die sokken lijken me heerlijk ziiten vooral nu. En zelfgemaakte boerenjongens lijken me ook wel wat. Toppie dagje lijkt me. Hoe was het bij loekie?

Anoniem zei

Ik ben nog niet helemaal warm,maar vandaag neem ik een stoppil om heerlijk bij de kachel te dommelen en een paar stitchssteekjes te maken of de hele dag naar de lieve poezen te kijken,die heel graag op tafel liggen,Linda de sokken zitten heerlijk,ik koop er elk jaar 2 paar,ik draag ze zelfs met gaten erin over mijn marjo,ik kan wel sokken stoppen,maar gun mij de tijd niet,prettige dag,Bep