maandag 15 november 2010

genoeg te doen vandaag

Even een quiltje sandwichen, snoeien in de tuin, leuke knoopjes in de webwinkel plaatsen, dochter naar de bus brengen, eten halen,bed verschonen, de inloop voor morgen voorbereiden, houd het nou helemaal niet meer op , soms heel lastig om maar een momentje simpel te genieten van een koppie thee en een patroon wat net binnen gekomen is komt niet zo vaak voor.
Zie je de tuin is helemaal kaal geworden, ik herken hem zelf niet meer.
deze in de webwinkel plaatsen en ondertussen bedenken waar ik ze op zou kunnen plaatsen.
Of ik hier aan toe kom weet ik echt niet ,maar die mandjes en applicatie boeit mij wel heel bijzonder.  Jaqueline van de logcabin vertelde mij in Rotterdam van dit patroon en ze heeft hem zelf afgelopen zondag gebracht, de hele quilt maken dat zal er toch maar niet inzitten , maar hij heeft een hoog inspiratie gehalte.
Heb je intresse dan kun je het patroon hier The Log Cabin vinden in Jaqueline haar webwinkel, zij heeft verteld dat ze hem wel gaat maken.
Nog even vertellen dat ook nog de stofjesclub vandaag op de post gegaan is, ook voor de Belgische stofmeisjes ,dus die moeten nog wel 5 dagen wachten, het kon niet eerder meisjes. Morgen staakt de post in Nederland,ik hoop dat de pakjes nog weg gaan.
Nou een prettige avond en misschien zie ik je morgen op de inloopochtend.

8 opmerkingen:

jolanda zei

Ja zo af en toe lijkt het wel alsof er geen einde komt aan alles wat 'moet' gebeuren hé?
Denk je wel een beetje aan jezelf??
De knoopjes vind ik geweldig!!! En ook de quilt ziet er erg mooi uit... wát een werk zeg!
liefs, jolanda

quilting Jeannet zei

Lijkt wel een klein beetje op mijn daggie Bep,en na het weekend is hier de tuin ook kaal, kunnen we de reeen goed zien.... mooi patroon, maar heb je het nieuwste al gezien ? dit lijkt me wel heel veel werk.

groetjes, fijne dag verder. Jeannet

Juicybear zei

Druk druk druk dus, hopelijk komt het allemaal goed. Ik heb afgelopen zaterdag dat patroon binnen gekregen van Jacqueline ik vind het ook super mooi en ben al stofjes aan het uitzoeken, ik hoop voor je dat je er aan toe gaat komen.
Groetjes Anneke ^..^

Annelein zei

Bep wat ben je druk. 'k Verbaas me altijd weer over hoe jij het allemaal rond krijgt.

Morgen staat gepland. Dus... als er niets tussen komt... tot morgen!!!

GRANNY'S HOUSE zei

En denken we heel naief, dat als de kinderen de deur uit zijn, we zeeën van tijd hebben ;-)) vergeet het maar.

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Ik verheug me al op de envelop met lapjes!!

Groeten van Veronique.

Anoniem zei

Hello Bep, you have such a lovely garden even in Winter. The Theodora Cleave buttons are just beautiful, I also order them and am very pleased with them. Good luck with the English Basket Quilt, I did the class here in Australia a couple of months ago with Corliss, it was fantastic! I can't wait to see what beautiful fabrics you use. You have inspired me to use more checks in my quilting, I love your fabrics! Kind regards, Ann

Margreet zei

Hey Bep, ik lees net bij Jeannet dat je vandaag jarig bent: Van harte gefeliciteerd!! En maak er een mooie dag van hè! Groetjes, Margreet