donderdag 16 september 2010

wegdromen in kerstsferen

Ik ben dol op kerstdingetjes/sfeertjes en mijn huisborduurster heeft deze weer voor mij geborduurd. De stof van Arnold's Attic heeft dezelfde kleur rood als het kerstmannetje,is toch heel toevallig. Zullen de ontwerpsters van de borduurtjes en de stoffen het met elkaar afspreken. Patroontje is van Brenda Gervais.
Nu is er ook een logeerquilt bij mij.
 Hij is van Jannie uit Hall en natuurlijk met het maken van de foto is die truffelknuffel er weer. De sterren hebben ooit in de Ariadne gestaan en gemaakt van de prachtige serie Worn and Loved, helaas allemaal uitverkocht. Maar de serie Simpler Times is er een prima vervanger voor.
Het lijkt alsof ik niets doe maar ik ben dus met de 8 punterige sterren aan het patchgenieten , maar ik ga toch deze sterren ook eens uitproberen.
De stand is 25 sterren af en 18 liggen er getekend en geknipt, dan heb ik voor in de vrije uurtjes weer een stapeltje patchgenot klaar liggen.
Prettige dag,
Bep

5 opmerkingen:

Tilly zei

wat een warme kleuren weer, ziet er mooi uit.
veel plezier met de sterren.
groetjes Tilly

Carla zei

Wouw wat zijn oude patronen toch mooi!!gelukkig heb ik nog vele tijdschriften hier
en kerst het is vroeg maar voor je het weet staat het voor de deur
Groetjes Carla

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een mooie kleuren, dat alleen al maakt je warm van binnen.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Ohh, Bep, wat leuk weer! en het lijkt er op dat we dezelfde huisborduurster hebben.....ik vind de foto op je header ook heel erg mooi zo met de bloemen en de stofjes. Ik hoop dat ik ook nog eens aan iets toekom, maar voorlopig is het errug busy met jeweetwel en de swap....

groetjes, jeannet

Anoniem zei

Voordat we het weten, is het weer Kerst, dus je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Je logeerquilt is super, en wat een leuk plekje om er een foto van te maken. (met natuurlijk een mooi model erbij ^_^)