maandag 6 september 2010

Noes heeft meegekeken

Wat was het enorm gezellig gisteren en natuurlijk was ik van te voren bang dat jullie mij vergeten waren en jullie dachten wat zal ik daar toch zo'n eind gaan rijden voor een paar lappies. Maar dat viel enorm mee.
overal zag ik jullie buiten zitten genieten van de koffie met cake en er werd druk gekwebbeld.
In de keuken werd er echt muisstil aan het muisje gewerkt en die waren allemaal af op het eind. Geen foto gemaakt, helemaal vergeten jammer genoeg. Alleen Noes wel die hing op de uitkijk  bij de buitendeur, zij  had wel de eer in de vroege morgen, ze moest keurig op de foto voor het patroon wat ik misschien vandaag ga tekenen.
Even als aanvulling nog een fototoje van vriendin Loeki ( klik) ,zonder haar vrolijke hulp was het echt niet gelukt.

 Iedereen bedankt voor jullie bezoek ook ik heb enorm genoten,
prettige dag,
Bep

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Bep,echtgenoot en dochters wat hebben wij genoten afgelopen zondag. Echt de moeite waard om zo'n 160 km enkele reis te rijden. Een leuk welkom met koffie en een lekkere "homp" cake. Natuurlijk weer ontzettend veel ideëen opgedaan, daarvoor de nodige lapjes en patronen aangeschaft, dit alles tegen een zeer vriendelijke prijs, waar vindt je dit nog tegenwoordig. In de keuken gekeken,( wat een geweldige keuken hé, zo uit een woonmagazine gekropen )en daar nog een "oude"bekende tegengekomen, die zoals altijd keurig en precies werkend een muisje aan het fabriceren was.Verder lekker gezeten in de zon en later onder het afdakje, uit de zon. Een reuze leuke dag, die te snel voorbij ging. Wij komen zeker terug voor een workshop. Nogmaals bedankt voor de gezellige dag.
met vriendelijke groet,
Bep uit Abbenbroek en Angeline uit Zuid-Beijerland.

ria vogelzang zei

Oh, wat had ik graag tijd gehad om te komen...., maar met allerlei verjaardagen....... Ook gezellig, natuurlijk!
Leuk om alle gezelligheid nog even te lezen en zeker kom ik je mooie woonkeuken en schitterende tuin nog eens bewonderen!!
Mooie dag! En nog heerlijk nagenieten, natuurlijk!

jolanda zei

Hahaha Bep... dacht je nou echt dat we niet zouden komen op je open dag?? Natuuuuurlijk wél, daarvoor heb je het daar toch veel te gezellig?
En wie weet doe ik de volgende keer lekker mee met zo'n leuke workshop, want die muisjes zagen er schattig uit! Wel jammer dat ik daar vergeten ben een foto van te nemen eigenlijk.
Maar zoals ik op mijn eigen blog al schreef... over niet al te lange tijd ga ik beginnen aan m'n eerste echte grote quilt en dan kom ik de lapjes bij jou halen... keus genoeg hé? :-)
fijne dag, groetjes jolanda

Anja zei

lieve Bep,
gauw stoppen met die nervositeit! Natuurlijk rijdt iedereen graag een paar km's extra. Zoveel inspiratie en warmte daar vallen die km's gewoon bij in het niet. Er zijn zelfs mensen die een dip-weekend hebben omdat ze niet kunnen komen!!! Ja zeker! Ik lig nl. nog steeds te worstelen met mijn hersenschudding. Dus een volgende keer ben ik er graag bij!
lieve groeten, Anja

quilting Jeannet zei

Ik heb het gemist Bep maar wel aan je gedacht, aan jou en aan al die krukjes van Gerhard.....het is toch altijd hartstikke gezellig bij je en het was heerlijk weer.

groetjes, jeannet

Daniëlle zei

Gekkie, dacht je nou echt dat er niemand zou komen?? Zelfs 160 km weerhoudt quilters niet hoor hihi! Het is vast super gezellig geweest en beter weer had je niet kunnen hebben!! Mooie dag verder, liefs, Daniëlle

Anoniem zei

Wat heerlijk dat de dag zo'n succes is geworden, en natuurlijk dat het weer zo lekker was dat iedereen nog buiten kon zitten. Zelf kon ik helaas niet, omdat ik een verjaardagslunch had, maar ik kom zeker weer bij je buurten (alleen heb ik laatste tijd wat weinig vrije tijd, maar het komt goed)

yvonne zei

Bep? dank je voor de hele gezellige dag!!!
Ik ben er helemaal brak van ,zoveel indrukken op gedaan en een tas vol weer mee naar huis.
Leuk was ook de kennismaking met jou vriendin Rietje die had op mijn blog gelezen dat ik naar je toe ging en kwam ook daarom .
Bere gezellig was het ,we zijn nog met een groep bij haar thuis geweest .
Nu weet je vast wel wat er toen ging gebeuren .
Heerlijk ontvangenen heerlijk gegeten bij ze .
Prachtig huis en een prachtige winkel ook .
Om 9.15 ben ik thuis gekomen .
maar wel moe en voldaan en een prachtige dag achter de rug . Groetjes en tot de volgende keer Yvonne

bep zei

Goh Yvonne dat is zeker een prachtige dag geweest, jammer dat Rietje mij niet heeft gevraagd dan was ik gezellig meegekomen,groetjes Bep