zondag 5 september 2010

echt niet zenuwachtig

Vandaag dus de laatste open zondag en ben al best wel een tijdje aan de gang om alles een beetje neer te zetten.
Er komt een gezellig ploegje het muizenspeldenkussentje te maken,dus de ook de werktafel klaarzetten.
Het word een klein beetje zomer dus alles kan buiten gebeuren,de decoratietafel met uitverkoop staat ook alweer klaar en toch weer een paar meters stof gevonden die in de uitverkoop kunnen.
Maar ik wilde ook dit herfststitchje alweer geborduurd door Simone ook nog even leuk verwerken,maar ik heb wat met x lijstjes ik krijg het er niet leuk in,maar goed het is vandaag te bewonderen en nu snel het pak aan en koffie zetten.
 Prettige dag 
Bep

7 opmerkingen:

GRANNY'S HOUSE zei

Fijne dag Bep en met dit weer zal dat heel goed lukken, alhoewel het maakt volgens mij niet uit bij jou, je bent zelf al een zonnetje.

Groetjes
Ines

quilting Jeannet zei

Beppie, ik wes je een hele fijne gezellige dag, even je zinnen verzetten, het is altijd leuk bij je, voor iedereen, alleen het wonen op zo,n plek en dan met een zonnetje is voor de meeste mensen al genoeg!

Hartelijke groetjes, jeannet

Anoniem zei

Ik sluit me helemaal bij de vorige sprekers aan...geniet ervan Bep!

jolanda zei

hoi Bep, heel waarschijnlijk kom ik straks wel even bij je kijken hoor! Ik ben nou toch ook wel heel benieuwd hoe het er allemaal uitziet bij je. Het is alleen een behoorlijk eind rijden voor mij, maar dat moeten we er maar voor over hebben hé??
tot straks!!!!
groetjes jolanda

Anoniem zei

Ik wens je/jullie vandaag een heerlijke dag toe. Aan het weer zal het vast niet liggen, want het is hier heerlijk nazomerweer. Geniet van je dag.

jolanda zei

Het was supergezellig Bep!!! Erg druk natuurlijk dus ik ben bang dat ik écht nog een keertje terug moet komen bij je! :-)))
Ik heb een leuke post over je gemaakt op m'n blog ;-)
Het was leuk om je eens in het eggie te zien!
fijn weekend, liefs jolanda

Anoniem zei

Lieve Bep, Gerhard en kinders wat hebben jullie veel mensen weer een gezellige middag bezorgd. Rietje en Wil van Slagmaat.